Fitymaszűkületem lenne?
Jah, nagyon rendes emberek, hogyne! Te valami agymosott világban élhetsz előző, ennyi badarságot összehordani! Az urológusok egy valamit tudnak igazán jól ebben a témában: Hogyan vedd el a kedvét a páciensnek minden lehetséges alternatívától ijesztegetéssel, érzelmi ráhatással, félreérveléssel, bebeszélt reményekkel majd szándékosan elrontott műtéttel azért, hogy csak a körülmetélést hidd az egyes egyedüli megoldásnak ha valami gond van a fitymabőrrel! A legenyhébb esetekben is!
Van jól működő urológusmentes alternatíva, igaz nem a gyakorikérdések pont hu-n, de létezik, és megmenthető vele a fityma a körülmetéléstől, annak aki képes szélesebb perspektívában is gondolkodni, és nem kizárólag a túlkonzervatíválódott urológustársadalmat látja egyedüli megoldás gyanánt, ami a fitymakérdésben szép summát akaszt le rólad úgy, hogy a legtöbbjüknél csak azért sem azt kapod, amit szeretnél, vagy megbeszéltek, hanem még te fizess újabb súlyos hatszámjegyű összegeket forintban, hogy végül csak a körülmetélés lehessen az egyedüli megoldás a bajodra. Hálát adok az Istennek, hogy sikerült olyan szakembert találnom, aki mindenben segített, hogy ne az urológusok kénye-kedve szerinti kiszolgáltatottság szerint hozzak mihaszna döntéseket általuk kikényszerített megoldások igénybevételével, hanem mindenben az történjen akkor és úgy, amit és ahogy én akarok! Mert én így mentettem meg magamnak a fitymámat és egyáltalán nem volt könnyen bejárható út!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!