A prosztata masszázs, vagy dildó használata segíthet a gyógyulásban?
Lassan 6 éve szenvedek külső/belső aranyér betegség miatt.
A kezeléseknek és az egészséges életmódnak (sportolás stb) köszönhetően javarészt már meggyógyultam, de a wc-zés számomra még mindig egy kellemetlen érzés, mintha elértem volna egy pontig, ahonnan nem gyógyulnak már tovább a dolgok.
Elmentem maszek orvoshoz is, alaposan megvizsgált, ki is vágott pár vérrögöt (20 ezer ft-omba került), és köszöntem szépen neki a beavatkozást, de 4 hét elteltével megint jelentkeztek ugyanazok a problémák, amik miatt elmentem hozzá...
Tulajdonképpen azt érzem már évek óta, mintha a végbelem külső/belső része folyamatosan kiszáradna nap mint nap, székelés alkalmával pedig ki is repedezik... és ezért kenem posterisan forte kenőccsel nap mint nap (mert egyedül ez a kenőcs vált be).
Már akkor szorongva/frusztrálva érzem magam sajnos amikor arra gondolok, hogy: "na, már megint wc-re kell mennem 😢"
26/F vagyok...
Téged ez a doki megvezetett.Jól jött neki a 20 ezer .
A prosztata masszást más okokból csinálják,és ehhez még betegnek sem kell lenni .
Menj el a háziorvosodhoz,és majd ő elküld olyan szakrendelésre ahova ez tartozik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!