Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Stressz miatt merevedési zavar?

Stressz miatt merevedési zavar?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már 5 hónapja vagyunk együtt. Ő 18 éves, én 19. Volt már pár kapcsolatom, de egyik sem tartott sokáig, ezért még szűz vagyok, viszont a barátnőm már nem.

A barátnőmmel 1 hónap után már elkezdtük a szokásos kis pettingeket, minden jó volt neki is nekem is. Kb 1 hónappal ezelőtt sor került volna az első szexre. Nagyon izgultam, hogy minél jobb legyen. Minden jól ment, viszont mire elértünk volna a gumi felhúzásához elmúlt a merevedésem. Barátnőm megértő volt, nekem nyilván durván rosszul esett, hogy nem tudtam megfelelni.

Azóta próbálkoztunk, de nem ment, sajnos azt veszem észre, hogy egyre kevésbé tűri ezt a barátnőm és egyre nagyobb a feszültség köztünk.

Biztos vagyok benne, hogy a stressz miatt van a problémám. Minden más esetben rendesen van merevedésem, kivéve ha szexre kerül a sor. Az elsőnél és az előtt is azon aggódtam, hogy jó legyen neki, meg nehogy túl korán elélvezzek stb. A többinél már szabályosan féltem, nehogy megint megtörténjen az első eset. Tudom hogy felesleges idegeskedni, úgy is jó lesz ha szeretjük egymást, de nem múlik el.

Lehetséges, hogy az érettségi/otthoni stressz is befolyásolja? A feszültség és a viták lehetnek a szex hiányától? Ha az első alkalmon túljutnánk, velószínűleg elmúlna a félelmem, de odáig hogy jussunk el? Valaki tunda tanácsot adni?

2018. jún. 11. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem a rosszul választott gumiméret is közrejátszott az izgalom mellett. Kézzel szépen merevre tudta verni, de utána szorított a gumi és gyorsan lelankadt menet közben is. Ettől persze még kínosabban éreztem magam és erre koncentráltam, ami miatt még jobban elment a vágy.

Amikor nem izgultam akkor már könnyebb volt, de új nővel az eleje mindig "kötéldugás" volt, szóval egyéjszakások ezért kizárva.

Aztán már rutinosabb lettem, olyan gumit vettem ami nem a bolti egyenméret, nem izgultam el a szexet, a probléma megoldódott.

2018. jún. 11. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Pszichológus, mert magadtól nem fog menni.
2018. jún. 12. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!