Fiúk, ti vizelés előtt vagy után mostok kezet?
Figyelt kérdés
Én mindig előtte, szerintem logikus, hogy nem fogom meg piszkos kézzel. Ti? Az indok is érdekel.2018. jún. 10. 20:33
1/7 anonim válasza:
Hát ha érzem, hogy nem tiszta a kezem, akkor előtte, meg azért tuti ami biztos inkább utána is.
Ha nem érzem piszkosnak a kezem, akkor csak utána.
De általában előtte is azért.
32/F
2/7 anonim válasza:
Elotte mindig, mert koszos kezzel nem nyulok hozza es amugy is meg kell tisztelni. Es utanna is mindig, de az kevesbe fontos.
3/7 anonim válasza:
Is-is. Szerintem ennek alapdolognak kellene lennie már.
4/7 anonim válasza:
Előtte azért : mert tisztelem a farkam
Utána azért : mert tisztelem az embertársaim
6/7 anonim válasza:
Előtte ritkán, csak ha koszos a kezem. Ahhoz lehet talán mérni, hogy ha kezet fognék valakivel, vagy megdörzsölném a szemem, akkor elég tiszta. Utána mindig, hiszen meg kell fognia WC-t, kis cseppek esetleg rászóródhatnak, stb.
7/7 anonim válasza:
Én előtte, koszos kézzel nem nyúlok hozzá. Utána meg csak ritkán, mert a f*rkam is tiszta mivel mosakszom minden reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!