Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A baratom tul hamar elelvez....

A baratom tul hamar elelvez. Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
A tul hamar alat ertsetek azt h ep elkezdi s mar azonal. Nekem ez anyira rossz, mondtam h menyen orvoshoz, de nem akar.
2010. jún. 16. 11:51
 1/9 anonim válasza:
próbálja kiverni előtte.
2010. jún. 16. 12:03
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Túl sokat maszturbált... én is csak azt tudom mondani hogy verje ki előtte,, ha 1x nem elég akkor 2x is.. És hátha jobb lesz.:)
2010. jún. 16. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem túl sokat maszturbált, hanem rosszul maszturbált. Gyakorolni kell, különböző késleltetp technikákat tanulni.

Ha nem akar, keress helyette más pasit, mert ez neked így sose lesz jó.

Hány évesek vagytok?

2010. jún. 16. 14:10
 4/9 A kérdező kommentje:
en 16 es o 19
2010. jún. 16. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Hali!

Sajnos mi fiúk már csak ilyenek vagyunk...

Ha vmi nem működik megfelelően, azt szégyelljük,...bízunk a vakszerencsében, h. majd az magától helyrejön, de nem fog, az orvos menni meg egyenesen cikinek tartjuk.

Jól tetted, hogy tudattad vele, hogy gáz van, azonban ő így nem fog elmenni a dokihoz. Ez nála erősen pszichés gátlás, és fontos lenne beszélgetni vele erről a problémáról!

Ez nem vicces dolog, mi sem nevetünk rajta, de ő nagy vszséggel azt hiheti, hogyha ezzel orvoshoz fordul, akkor az majd szemberöhögi. De nemcsak ő, hanem bárki más is, aki tudomást szerez az ő intim, kényes bajáról. Pedig rajta kívül rengeteg tizen- és huszonéves fiatal szenved ebben a kellemetlenségben, és bánatos miatta.

A korai magömlést általában a rosszul betanult, berögzült, általában félve és sietve végzett önkielégítési szokás ill. az érzékeny makk okozza. Azonban a nem harmonikus szerelmi ill. szexuális kapcsolat is elősegítheti a szabályozatlan ejakulációt.

Hadd kérdezzem meg...

_ Mióta és mennyire ismeritek egymást ill. jártok?

_ A járásotok kezdete után mennyi idővel kezdtetek szexuális kontaktust, esetleg aktust?

_ A szex előtt mindig kellő időt szántatok az előjátékra

_ Pettingeltetek is, mielőtt először "közösülni" próbáltatok volna?

_ A btod mennyire zárkózott típus? (Függetlenül attól, hogy nem akar dokihoz menni vele...?)

_ Az eset óta próbáltál vele beszélni erről? Hogy reagált rá?

Várom válaszaidat!

:-o És mielőtt még azon gondolkodsz, hogy otthagyod, előtte adj még egy esélyt neki! Nem tudod elképzelni, mennyire gáznak érzi magát emiatt, és nem lennék meglepve, ha nem merne megnyílni neked!

Egy férfi ilyenkor magában lelkileg "zokog", amit nem könnyű felfogni, megérteni, mert ő meg nem mutatja ezt, pedig így van.

Légy vele egy picit türelemmel most még! Próbálok segíteni! Okés? ;-)

Üdv: EE

=======

Mégvmit megtehetnél...

Mutasd meg neki ezt a topikot, amit nyitottál, és olvassa el az ide írt hozzászólásokat. Az(zal) még nem árt(asz) az önbecsülésének, ha elolvassa, ugyanakkor érdemes lenne őt is itt megszólaltatni. Ha nem veszi a fáradságot, akkor valóban önző módon viselkedik veled, és nem érdemel meg téged, ha ennyit nem képes érted megtenni, mert csak magára gondol. Azonban induljunk ki abból, hogy minket nem ismer, férfiként talán képesek vagyunk jobban megérteni őt, megnyitni őt! :-o

2010. jún. 19. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen problémám. Aztán miután igazán zavaróvolt, el kellett gondolkodnom... és arra jutottam (lehet h ez egyéni dolog) hogyha miközben épp együtt vagyok vele, aközben másra kell gondolnom, mondjuk egy radiátorra vagy tudomisén, fogkefére (nemúgyértem, h épp azokat tolom, hanem h csak simán tárgyakra gondolok, vagy akármire amitől nem indulok be...) lelankadni nemfog, mert ingerelve van, én viszont tulajdonképpen akkor megyek el, amikor akarok :) (gyakorlást igényelt a dolog, de a lány megérővolt, és azóta is együtt vagyunk :)

23/F

2010. jún. 23. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet kapni már olyat folyadékot amit ha rácsepegtet a makkjára akkor kicsit elzsibbasztja neki és nem élvez el olyan hamar. sőt egészen sokáig bírja majd :) lidokain a szer neve. lehet már kapni olyan óvszert ami eleve átvan itatva ilyennel :) én egyszer használtam ilyen óvszert és tényleg működött. régen nekem is voltak ilyen problémáim, de idővel egyre tovább bírtam :)) volt hogy régen másodpercek alatt elmentem de most például akár egy óráig is bírom :)
2010. jún. 24. 00:38
 8/9 anonim ***** válasza:
érdemes szex előtt egy jó pettinget beiktatni, ahol lehet pl: neked csikló orgazmus (persze hogy a pasid csinálja neked), aztán jöhet a szex :) és ha elmegy hamar, neked már úgyis megvolt az élvezet :) vagy ha így nem jó, akkor keressetek valami bio cuccot, valami késleltetőt, amitől tovább lehet bírni :) lehet neten nézelődni, vagy megkérdezni a patikába :) üdv: 22/F
2010. jún. 24. 18:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Hadd kérdezzem meg...

_ Mióta és mennyire ismeritek egymást ill. jártok?

_ A járásotok kezdete után mennyi idővel kezdtetek szexuális kontaktust, esetleg aktust?

_ A szex előtt mindig kellő időt szántatok az előjátékra

_ Pettingeltetek is, mielőtt először "közösülni" próbáltatok volna?

_ A btod mennyire zárkózott típus? (Függetlenül attól, hogy nem akar dokihoz menni vele...?)

_ Az eset óta próbáltál vele beszélni erről? Hogy reagált rá?

1.kb 11 honapja ismerem, mar 10 honapja jarunk

2.augusztusban jotunk osze es szilveszterkor volt az elso

3.mindig meg volt az elojatek

4. igen petting is volt

5.elege zarkozot

6. nem nagyon szeret beszelni rola, azt mondta h o ijen s fogadjam igy el ot

(mar rengetegszer probalkoztunk azota, de semi javulas, neha azt erzem h bele orulok)

2010. jún. 25. 18:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!