Olyan problémám lenne hogy a saját arc szögön ki kezdi a szám szélét mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Annyira durva a szőröm hogy ahogy nő szúrja a szám sarkat ami vörós és még van amikor varas is és a borotvát nem bírja a bőröm hajnyiroval borotválkozok ..23 evés vagyok szóval nem pihe szőrről beszélünk már2018. jún. 2. 07:57
2/3 anonim válasza:
akármennyire is időigényes, én azt tettem, hogy sok áztatás(szőrpuhítás)után egy kiváló minőségű, tényleg nagyon éles pengéval rendkívül óvatosan, szinte szálanként húzom le..erős fény kell a tükörnél, az is sokat segít...azontúl a borotvát igen forró vízben öblítem, állandóan tisztítom.
előtte-utánna svédcseppes törlés, és ha megszáradt körömvirág kenőcs vékonyan(a német tégelyes)
tudom, hogy nem ilyen egyszerű, de az biztos, hogy baromi lassan kell csinálni végtelen türelemmel.
timsó legyen kéznél.
3/3 anonim válasza:
Ha bök,lehúzod,ez csak 1 fél másodperc.Én így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!