Nekem évek óta lágyéksérvem van a herezacskóba le van csuszva a sérvtartalom napokban fogok menni időpontot kerni a műtétre ez a sérv befolyásolhatja a nemzőképességet?
Ezt majd csak utána tudják megmondani.
Attól függ mennyire rossz. Egyik kollégámnak a herét is elkellett távolitani, olyan sokáig húzta halasztotta.
Úgy hogy jobb minél hamarabb túl lenned ezen, mert csak romolni fog az állapotod.
Olyan nincs hogy nem merték,ennek más oka lehet.
És most meg merik már ?
Ez a hashártyára van hatással,mert egy rossz lépés miatt szét repedhet az egész.Aztán az összes bél megy lefelé,most még kicsi a repedés ,de bél már így lent van .
Az ilyeneket szinte sűrgősséggel műtenek,pont az emlitett ok miatt.
1. vagyok. Szerintem is ilyen nincs hogy nem merték.
Egyébként nem kell tőle félni, engem is műtöttek vele.
Reggel bementem, ebéd után meg műtöttek.
Én gerinc érzéstelenitést kaptam, végig fenn voltam . Hallottam mindent amit beszélgettek, csak érezni nem éreztem semmit.
Este már felkeltem és sétálgattam, majd másnak délelőtt már mehettem is haza. Két éve volt ez , semmi baj nincs vele.
Úgy hogy minél hamarabb te is legyél túl rajta, mert ez csak rosszabb lesz mindig.
Az meg ne vigasztaljon hogy vissza megy a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!