Hogyan véknyíthatnám a szőrzetem?
Sziasztok! Már majdnem egy éve, hogy a fanszőröm hirtelen elkezdett szúrni. Körülbelül 2 éve előtte borotválltam először, és azóta sohasem. Szóval a borotválás után nagyon szúrt, azt mondták, hogy 2 hét max és nem fog. Így volt, 2 évig nem is csináltam a fanszőrrel semmit. Aztán elkezdett szúrni, akkor legyantáztam, volt, hogy szemöldök csipesszel próbáltam kiszedni, de nagyon fájdalmas volt... A gyanta tűnt a legjobb megoldásnak, mert tartós ideig szőrtelenített, így nem szúrt és állítólag véknyította a szőrt. De sajnos nem tudok hideggyantához jutni, kozmetikushoz pedig szégyenlek elmenni... Hogyan véknyíthatnám/ gyengíthetném le a szőrt? Kérem szépen, aki tud segítsen!
16/F
Szia!
Ha fogyó holdkor csinálod a gyantázást, bármily hihetetlen, de ritkábban kell majd.
A gyantázástól valóban kikopik a szőrzet, de hogy mikor, az nehéz megjósolni, egyénenként változó.
Cukorgyanta házilag, recepttel, készítési móddal:
Mindenesetre óvatosan kel vele bánni, amíg forró, de ezt elmondják a receptekben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!