Mikor kezd el nőni?
szerintem vér peniszem van mert 3cm amikor lankadt de ha fel all akkor 12cm. mikor kezd el nőni 16 evws vagyok.
viszont vastag meg mertwm egy ovszer merovwl es a 62est mutatta hatul. de amkkom kicsi az nem lessz nagyobb? ha felall kb fele akkora a mqkkom mintva tobbi resze.
az normalis ha nem kerek hanem lapos a peniszem?
remelem ertheto
Szia!
Ezt találtam, amit hasznosíthatsz:
Több módszer, de ezt emelném ki a fenti linkből.
Pénisztorna
Ez tűnik az egyik legkímélőbb módszernek, és az is nagy előnye, hogy a foglalkozások közben nemcsak megnő a méret, hanem a férfi jobban megismeri nemes testrészének működését, megtanulja kontrollálni azt. Ezen kívül a speciális technika elsajátítása után a korábbinál háromszor több spermát garantálnak. A Penis-Health nevű cég a torna által szép (általuk gombaszerűnek mondott) pénisznövekedést ígér, ami azt jelenti, hogy a makk is arányosan megnő. Ami már kicsit túlzásnak is tűnik, hogy állítólag még egyenes is lesz a tornától, azaz tökéletes lesz. A tornával azt lehet megtanulni, hogy hogyan lehet a vért a péniszben tartani. A gyártók azt az elvet vallják, hogy a pénisz is izomból van, olyan mint a legtöbb testrészünk, ha eddzük, akkor erősebb lesz.
Magára a pénisz torna mibenlétére talán maga a net (Gugli) is ad választ. Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!