Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Szedtetek már zitazin...

Triack kérdése:

Férfiak! Szedtetek már zitaziniumot (tamoxifent). Milyen mellékhatást okozott?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok. Alcsony tesztoszteronszint (5,3) és magas ösztaradiolszint (179) miatt először anasztrazolt irt fel az andrológus. Nagyon jó volt a közérzetem és a nemi vágyam és fogytam is kb 6 kg-ot. legutóbbi vérvételnél testoszteron 10.3 ösztradiol 121. Az orvos szerint ez még mindig kevés és most zitaziniumot írt fel. Kb 1 hete szedem de pocsékul vagyok tőle és a libidóm is egyenlő a nullával. Volt valakinek hasonló tapasztalata?

#zitazinum #anastrazol
2018. máj. 6. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Én használtam már minden vackot, szintén alacsony tesztoszteronra, tamoxifent is.

Ez a tamoxifen egy tulajdonképpen ösztrogén származék, amik "betömik" az ösztrogén receptorokat, ami miatt az igazi ösztrogén csak kering a vérben szabadon, amíg fel nem szívódik.

Ez ösztönzi a hipofízist az LH termelésére, ami a tesztoszteron visszacsatolása.

Nekem se vált be valamiért, sajnos a legtöbb tesztoszteron fokozó ezen az elven működik.

Miért nem állítja vissza a anadtrazolt?

Én azt nem próbáltam, de néztem, elég drága.

Az endokrinológusok az androgélt erőltetik, nekem azt mondta, sosem fog visszaállni a normál termelés, életem végéig használni kell, ha jól akarom magam érezni.

2018. máj. 6. 18:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Nem drága az anasztarzol. 3 havi adag kb 6000ft. Heti 3x fél szem kell belőle és nagyon király. Azt mondta hogy még kevés meg az lh szint 7,4 ről megemelkedett 9.7 re. Próbáltam utánnaolvasni ezeknek de nekem ez kinai.

Annyit értek az egészből hogy az aromatáz enzim amai a testzsírban van a tesztoszteront ösztrogénné alakítja. Neked egyébként mi az ami a legjobban bevált?

2018. máj. 6. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem igazság szerint semmi sem jó, olyan nem lesz sosem, mint amilyen természetes módon.

Amúgy az androgél.

Még ez van hozzá a legközelebb.

Viszont ez csökkenti az LH szintet, gyerek tervezésnél egyáltalán nem ajánlott.

Az androgél sima tesztoszteron, erőt ad, de van sok mellékhatása.

Ilyenekkel pepecseélni, mint pl a ginseng...az elég erős nemi vágyfokozó, de ritka szarul érzi magát tőle az ember. Én legalábbis.

2018. máj. 6. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:
brain force pus + the real red pill + anthroplex, és úgy fogsz kúrni, mint egy nyuszi. :D
2018. máj. 8. 08:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Pár nap szedés után kezdem jobban érezni magam. Az androgélről én azt olvastam hogy az semmit nem ét aromatázgátló nélkül, mert ösztrogènné alakul nagy része.

Utolsónak üzenném, hogy nem ilyenekre gondoltam. Az alacsony tst szint amúgy NEM csak a szexuális életedet teszi tönkre.

2018. máj. 9. 07:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, huzamosabb androgél használat után mintha már nem is hatna. Ellenben csomó mellékhatása lesz.

És ritka jól el lehet hízni tőle, akkora mellei lesznek az embernek, mint valamelyik kardashian klónnak.

Azt az arimidexet én is kipróbálnám, nálam is az a fő gond, a sok háj. Amíg meg háj van, addig szenvedhetne a here tesztoszteron termeléssel, nem fog érni semmit, a háj gyártja az ösztrogént.

A HCG, ami még jó lenne, de az csak injekció formájában van.

2018. máj. 10. 09:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma megint pocsékul vagyok. Én amúgy az elmult fél évben fogytam 10 kg-ot. Pont a fogyókóra óta érzem ilyen pocsékul magam. Gondolom ilyenkpr szabadul fel a zsirból.
2018. máj. 10. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem meg eleinte volt jó a zitazonium, utána lett rosszabb.

Én meg az androgéltől szenvedek most, el is raktam a fenébe, ne is lássam. Egy tömény ösztrogén az egész, többet árt, mint használ.

Az arimidexet keresem most, hol tudnék szerezni, vagy anabrestet, sokkal olcsóbb, és 90db. Szerintem csak ez az egy megoldás van a nyavalyánkra. Endokrinológushoz eljutni képtelenség, csak magándoki, az meg bankautomatának néz teljesen.

2018. máj. 11. 06:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Az amidex hatóanyaga is amasztrazol. Az nekem is jobban bevált. Próbáltad azt hogy a kettőt egyszerre használod? A zitazoniumból egyébként mennyit szedtél? Meg olvastam hogy a D,E vitamin meg a cink és a vörösbor erősiti a hatását. És tapasztalatom szerint tényleg.
2018. máj. 11. 11:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Már 2x rendeltem zitazoniumot, de mind a kétszer kidobtam.

Az is egy ösztrogén, csak másfajta.

Az ilyen ösztrogén-szerű anyagoknak elég sok gyógynövényes változata van, pl fokhagyma, brokkoli, királydinnye, stb.

De mindegyiktől hülyén érzem magam, érződik, hogy termelteti a tesztoszteront, de nem jó.

Ez az arimidex meg az ösztrogént magát szünteti meg, tehát ez lenne a megoldás.

Végül is ez a probléma, a sok ösztrogén, ami a szervezetben van, nem engedi működni a hipofízist, heréket, stb.

De ezt már csak a nagyokosok tudnák megmondani, helyreállna-e az ütemes LH, FSH, GNRH kibocsájtás, ha nincs ösztrogén a szervezetben gyógyszer nélkül.

2018. máj. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!