Ha eltalálták erősen a focilabdával a herémet akkor annak lehet valami következménye?
Figyelt kérdés
A rugás után kb negyed óráig rendesen éreztem, de most már nagyjából elmúlt.2018. máj. 5. 18:11
1/7 anonim válasza:
Semmilyen következménye nem lesz .
2/7 anonim válasza:
Rúgás után három nappal az egyik beduzzadt, heregyulladást állapítottak meg. Uh-n úgy kellett keresni benne a keringést. Majdnem kukába kellett dobni. Egy hét gyógyszer, ágynyugalom után kezdett javulni. Mindezt 13 éves srácnál.
3/7 anonim válasza:
lehet igen. figyelgesd, vagy menj el orvoshoz.
4/7 anonim válasza:
Ne ijesszétek már meg szegény srácot...
ha nem dagad és nem fáj, jó színe van, akkor nincs semmi bajod.
Engem hányszor rúgtak tökön, mégsem volt probléma egyszer sem.
21/F
5/7 szamo77db válasza:
Hosszú távon szerintem sem lesz semmi következménye ennek a balszerencsés találatnak. Most meg pihentesd, biztosíts nyugalmat neki. De ha csak nem jön rendbe, menj el záros időn belül orvoshoz.
6/7 anonim válasza:
Ha bevérzés következett be, akkor lehet hosszú távon terméketlenség.
7/7 anonim válasza:
Engem tegnap délután lementünk a srácokkal focizni és az idióta tökön rúgott majdnem egy percig fetrengtem még a lány is ki nevetett aki bejőn nekem
remélem azért nem fog fájni holnapra mert még mindig kicsit fáj olyan belenyilaló érzésem van de csak a bal here golyómba ezért sem tudok most aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!