Mitől van a fütyimen egy piros pattanás szerű folt a makkon?
nem fáj nem csíp nem éget nem viszket semmi... És nemi beteg sem vagyok se hív se szigilisz..
Mitől van és hogy mulik el ? Az lehet hogy azért alakult ki mert a barátom kicsit durvábban megszorította ? 😂😂 :D :D már nem tok mire gondolni segítsetek már lécci!
És csak egy helEn van neha mint ha elmulna de ott van maga a folt olAn mint egy heg vag nem tom Mivel mulik el ? Ugye nem halok meg ? :O :D :D
Kb egy hónapja van otg amugy és nem változik meg semmi csak van nem is fáj .. Dokkhoz nem merek elmennk szal vmit talaljatok ki hogy mulik el köszi :D
Úgy múlik el, hogy fogod magad, és elmész szépen a dokihoz! :)
(Bőr- és nemibeteg-gondozó) Nem ciki. :)
de nem vagyok nemi beteg voltam szűréseken is .
Állandó párkapcsolatom van 2 éve tehát ez kizárt.
Se a talpamon nincsenek foltok se sehol csak a makkon egy piros heg szerűség piros :(
"Állandó párkapcsolatom van 2 éve tehát ez kizárt."
Nem élsz te tévedésben, Kérdező? Gondolj csak bele! Nemi betegséget akkor is szerezhetsz, ha szűz vagy, meg akkor is, ha stabil partnerkapcsolatban élsz. Elég, ha a partnered szervezetében felborul az egyensúly, és elszaporodik a candida! Elkezdődik nála egy fertőzés, pedig nem csalt meg, s te mégis elkaptad.
Menj csak szépen el ahhoz a bőr- és nemibeteg-gondozóhoz, és a saját érdekedben fejezd be a kifogásgyártást!
S ha lesz legközelebb, kérünk, kicsit helyesebben írj/fogalmazz, mert a tizen1-2éves plázapichák írnak így, ahogy te a kérdésed kifejtésében!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!