Mennyi idő alatt múlik el a hugycsőgyulladás?
Ha pisilek kibirhatatlanul faj a peniszem vege, mintha tűvek szúrnám. De ez ugyan ilyen merevedésnél is.
Voltam urologusnal, vizeletem semmit nem mutatott es a doki annyit mondott, hogy nemtudja pontosan, felirt egy gyulladas csokkentot es egy fajdalom csillapitot.
Kedd oda szedem de semmi valtozast nem erzek
Magától nem fog elmúlni, ne is reméld. És az urológiára is járkálhatsz egy csomót, nem lesz a tenyésztésnek eredménye. Hányszor játszottam már ezt el - urológia, vizeletminta, ondóminta, semmi, a doki vállat von, egy hét antibiotikum, majd az egész kezdődik elölről.
A legtöbb urológus nem elég alapos. Gondolom, TB-s orvoshoz mentél. Azok minél hamarabb le akarnak zavarni. Ezek olyan problémák, amiket egy egyszerű vizsgálat meg egy-egy tenyésztés nem tár fel. Keresd fel dr. Merth Gábort, az egy nagyon alapos szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!