Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan zajlik egy ilyen...

Hogyan zajlik egy ilyen vizsgálat?

Figyelt kérdés
16 Éves vagyok és még nincs spermám. Milyen vizsgálatra kell elmennem hogy megtudjam mi a baj?
2010. jún. 13. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Andrologiára. Ha elmész egy urológushoz, ő elirányít.
2010. jún. 13. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy alacsonyabb növésű fiúknál 17 éves korig normális ha nincs spermájuk,mert elev később érnek többnyire,szóval milyen magas vagy?Olyan 170 cm körül és a többi biológiai dolog,mint a szőrőssődés,mutlálás kb mikor indult be?Csak azért meg több kisnövésű 160-172 cm-re nőtt unokatesóm van és sok csak 15-16 évesen szőrősődött,v alaki csak 17 évesen mutált nálunk és a spermájuk is ekkor jelent meg.Szóval lehet hogy nincs is semmi bajod,csak későnérő vagy.
2010. jún. 13. 14:48
 3/9 A kérdező kommentje:
176cm vagyok és 14 évesen szőrösödtem
2010. jún. 13. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk én még várnék egy icipicit. Ha már betöltöttem a 17-et, akkor már lehet, hogy mennék. A szőrrel ez nem annyira függ össze
2010. jún. 14. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:

A szőrrel csak azért függ össze mert nálunk a rokonságban is mint már írtam,csomó alacsony termetű gyerek volt,akik csak 16 évesen kezdtek el nyúlni és viszonylag későn is szőrősődtek és a sperma is ezért jelent meg később.

A 14 év az elég késő szőrősődési szempontból,mert soknak már 12,5 évesen van szőre,szerintem van még 1 éved és ha addig sem lesz semmi akkor mindenképp dokihoz kell menned.

Ja és egyébként normális férfias kinézeted van alul,v inkább még kisfiús,szóval kicsike,mert ez sem mindegy?És az sem hogy van e valami előváladék,illetve ha maszturbálsz van e azért jó érzés,v. semmit sem érzel,fel áll-e,ezek azért elég fontossak lennének.

Ha azért élvezed a maszturbálást és áll rendesen akkor nagy baj még nincs,viszonylag normális a nővésed is,szóval abba sem lehet bele kötni.De 1 éved van még max.

2010. jún. 14. 18:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt mondják hogy idősebbnek nézek ki a koromnál és élvezet is megvan csak nemjön ki semmi :( félek h nem lehet gyerekem se majd
2010. jún. 14. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Szóval élvezed és fel is áll rendesen,akkor nem olyan nagy a baj,mekkora a szerszámod?
2010. jún. 15. 19:36
 8/9 A kérdező kommentje:
15cm
2010. jún. 15. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Na akkor viszont a spermán kívül minden egy normális kamasz fiúra,ill. nem sokára fiatal férfira utal,szóval minden más rendben van,akkor ez nekem is fúrcsa,de én is úgy tudom hogy 17 év a legvégső határ a fejlettség szempontjából és teljesen megértelek,most már neked kell eldöntened hogy vársz még egy évet,v. esetleg elmész vizsgálatra,egyébként a háziorvostól is tudsz tanácsot kérni,ha vizsonylag jó vele a kapcsolatod.
2010. jún. 16. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!