13 éves vagyok és a hímvesszőmön barna csík jelent meg. Mi lehet ez? Több infó lent!
Figyelt kérdés
Amint mondtam, 13 éves vagyok a hímvesszőmön egy barna csík jelent meg hátul, a herék fele szélesedve. Serdülő korban vagyok, magas növésű (184cm) és a hímvesszőm is átlagon felüli. (Merevedésnél 14,3cm)2010. jún. 13. 09:32
1/5 anonim válasza:
te 13évesen méregeted a f.rkad? :)
13évesen még csak pisilésre kéne használnod:)
2/5 anonim válasza:
ez átlag feletti pénisz? :D vicces
3/5 anonim válasza:
Én 15/f, 194cm, és 19cm a péniszem. Talán ez átlagon felüli :) a barna csíkról kérdezdmeg a doktorod, mert ott valami tényleg nem stimmel.
4/5 anonim válasza:
ne izgulj ott jobban pigmentált a bőr, nekem is ilyen és én is paráztam akkor :D
egyébként orvos vagyok
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kakis lett ne ijesztgessétek már szegény gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!