Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy ágyékban lévő herével...

Egy ágyékban lévő herével szexelhettek? Illetve a műtét fáj, és hány nap pihenőre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
a Jobb herém az ágyékomba van,kiskoromba szüleimnek az orvos azt mondta hogy lefog jönni,de a mai napig nem jött le. El akarok menni megműtetni,csak félek:S Gyerekem lehet utána,Illetve megmarad minda 2 golyóm(kérdőjel) Mennyi idő pihenőre van szükségem,és mennyi idő után mehet a szex (kérdőjel)
2010. jún. 11. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Évek óta ott van???

Ez nem normális, a lehető leghamarabb meg kell műteni.

Fő kockázat, hogy ilyenkor még a leszállt herében IS fennáll az elrákosodás esélye.

Amúgy ha évek óta ott van, akkor az a here jó eséllyel már nem funkcionál, és műtét után sem fog. Főleg a fentebb leírt kockázat miatt lenne ajánlott minél hamarabb megoldani a dolgot.

2010. jún. 11. 23:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem. Bátáymnak is ez volt,de neki leszállt mind a 2 16 éves korábban ha jól tudom,és egézséges gyereke született fél éve.

a Műtét után hány napig kell "szenvednem"??

2010. jún. 12. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Az nem lesz vészes, de nagyon siess vele, már régen túl kellett volna esned ezen! Egy herével is lehet gyereked, meg minden ugyanúgy, ha esetleg a másik nem funkcionálna, miután leszállt. Ezt majd úgyis a dokik vizsgálják, de SIESS és menj, ne itt beszélgess velünk...

Ha nekem egy herém lenne, nem érdekelne, mi van, addig lennék az urológián, amíg ki nem piszkálják a másikat is... ez nem kamukérdés, de komolyan? El nem tudom képzelni, hogy herével az ágyékomban egy portálon kérdezősködöm, 2010ben :o

2010. jún. 12. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!