Egy ágyékban lévő herével szexelhettek? Illetve a műtét fáj, és hány nap pihenőre lenne szükségem?
Évek óta ott van???
Ez nem normális, a lehető leghamarabb meg kell műteni.
Fő kockázat, hogy ilyenkor még a leszállt herében IS fennáll az elrákosodás esélye.
Amúgy ha évek óta ott van, akkor az a here jó eséllyel már nem funkcionál, és műtét után sem fog. Főleg a fentebb leírt kockázat miatt lenne ajánlott minél hamarabb megoldani a dolgot.
Értem. Bátáymnak is ez volt,de neki leszállt mind a 2 16 éves korábban ha jól tudom,és egézséges gyereke született fél éve.
a Műtét után hány napig kell "szenvednem"??
Az nem lesz vészes, de nagyon siess vele, már régen túl kellett volna esned ezen! Egy herével is lehet gyereked, meg minden ugyanúgy, ha esetleg a másik nem funkcionálna, miután leszállt. Ezt majd úgyis a dokik vizsgálják, de SIESS és menj, ne itt beszélgess velünk...
Ha nekem egy herém lenne, nem érdekelne, mi van, addig lennék az urológián, amíg ki nem piszkálják a másikat is... ez nem kamukérdés, de komolyan? El nem tudom képzelni, hogy herével az ágyékomban egy portálon kérdezősködöm, 2010ben :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!