A péniszem amikor nem áll fel akkor 14cm amikor feláll akkor 21 és az lenne a kérdés hogy az nagynak számit-e?
Figyelt kérdés
#pénisz #nagy-e?
2018. márc. 25. 17:57
1/13 anonim válasza:
Nagynak!
Biztos, hogy jól méred?
4/13 A kérdező kommentje:
Igen 100%-ig jól mértem tőtöl a végéig
2018. márc. 25. 18:09
6/13 anonim válasza:
Pici fiú, most itt dicsekszel?
8/13 anonim válasza:
nem itt mondjuk meg, nagy-e, hanem amikor az aktuális nyuszifül letolja a gatyád, és meglátja a kobrát..ha akkor felkiált, nyerő vagy.
erre van egy állatos vicc:
ballag a nyuszika a kerek erdőben, szembe jön a farkas..
-szia farkaskoma!..
-én nem farkas vagyok, én vagyok az atyaúristen..
-de, te igenis a farkas vagy..
-nem vagyok farkas, és az atyaúristen vagyok!..
-nem vagy..
-de az vagyok!.. és széttártaa a kabátját a farkas..
-te atyaúúúúristen!...csapta össze mancsocskáját a nyuszi..
-naugye megmondtam..
ha az új csajod is ezt mondja, hihetsz neki..
9/13 anonim válasza:
Szia! A fel állt oénisz átlag mérete kb 16-17 cm kell, hogy legyen! De attól is függ a méret, hogy nem e használsz növesztőt. Ha elég gyakran van szexuláis élményed akkor is meg törtémhet, hogy a pénisz mérete a kelleténél nagyobb!
10/13 anonim válasza:
Nem nagynak, hanem hatalmasnak számít. Ha akkora. (Ez persze jó eséllyel kizárható.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!