Lehet csak simán lehorzsolva a fitymám, vagy valami fertőzés kell ehhez?
Reggel félálomban merevedésem van, és ahogy forgolódok, ma is mintha pont úgy fordultam volna, hogy végighorzsolta a nadrág a hátrahúzódott fitymámat. Egyszeri fájdalmat éreztem, most pedig megnéztem és tényleg megsérült ott a bőr, ahol tegnap még semmi sem volt.
1 hete is volt hasonló, akkor nem volt bőrsérülés, csak begyulladt a bőr egy kis foltban, ami később elmúlt, most pedig lehetséges lenne, hogy ettől a horzsolástól (kb 3mm-re van csak tőle) gyulladt be ismét az a bőrfelület?
Lehetséges, hogy ezek csak balszerencsés események sorozatáank betudható fizikai sérülések, vagy gondoljak valami másra, pl gombás fertőzésre? (Nem élek nemi életet)
"mintha pont úgy fordultam volna, hogy végighorzsolta a nadrág a hátrahúzódott fitymámat. Egyszeri fájdalmat éreztem, most pedig megnéztem"
"mintha", "nadrág", akkor egyszeri fájdalmat érzett, és csak most nézte meg, nem amikor érezte... túl részletesen, túl szépen meséli a kérdező, ez a kérdés FAKE!
Azért néztem meg később, mert ahogy említettem, félálomban voltam. Akár az is lehetett volna, hogy félig-meddig álmodtam valamit, és ott képzeltem be a fájdalmat. De mivel itt a fizikai bizonyíték rá, így utólag bizonyosodtam meg róla, hogy nem álmodtam a fájdalmat.
Ui.: Milyen beteg embernek kéne lennem ahhoz, hogy abban leljem az örömömet, hogy semmi ok nélkül kérdéseket írogassak ki fitymán keletkező sérülésekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!