Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület? Ernyedt...

Fitymaszűkület? Ernyedt állapotban simán vissza tudom húzni. Olyan 50-70 százaléknál is de ha, áll akkor a fityma allá épp hogy nem tudom lehúzni talán fél centi lehet.

Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
27%

Ernyedt állapotban simán vissza tudom húzni (a mit?)

Olyan 50-70 százaléknál is de ha (mi?), áll akkor a fityma allá épp hogy nem tudom lehúzni (a fityma alá? MIT?) talán fél centi lehet. (Mi? A péniszed?)

Esküszöm nem tudom hány éves vagy, de hogy megbuktál magyarból, arra mérget veszek! Helyesírás? Fogalmazás? Írásjelhasználat?

2018. márc. 8. 01:07
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Én sem értem.Most simán hátramegy lankadt állapotban vagy csak 50-70%-ban?

Viszont,ha nem megy hátra lankadtan teljesen,akkor merev állapotban hogy mehet?

Orvoshoz kell vele menned,megmondja mi a teendő.Nem kell rögtön a körülmetélésre gondolni,de jobb ha látja az orvos.

Egyébként sosem értettem,hogy hogy a fenébe tartjátok tisztán,ha közben ki tud alakulni a szűkület.

2018. márc. 8. 08:36
 3/5 anonim ***** válasza:

"de ha áll akkor a fityma allá épp hogy nem tudom lehúzni".

Nagyon értelmetlen fogalmazás.

2018. márc. 8. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy jártam a kérdéssel, mint az előttem válaszolók: én se tudtam pontosan értelmezni.
2018. márc. 8. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sem értem teljesen.

A lényeg az a jó ha akár ernyedt,akár merev a péniszed a fitymád a makk mögé tudod húzni.

Ha ez nem sikerül akkor valószínűleg fitymaszűkületed van.14 éves kortól már egyedül elmehetsz urológushoz,beutaló nem kell.

2018. márc. 10. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!