Fitymaszűkület? Ernyedt állapotban simán vissza tudom húzni. Olyan 50-70 százaléknál is de ha, áll akkor a fityma allá épp hogy nem tudom lehúzni talán fél centi lehet.
Ernyedt állapotban simán vissza tudom húzni (a mit?)
Olyan 50-70 százaléknál is de ha (mi?), áll akkor a fityma allá épp hogy nem tudom lehúzni (a fityma alá? MIT?) talán fél centi lehet. (Mi? A péniszed?)
Esküszöm nem tudom hány éves vagy, de hogy megbuktál magyarból, arra mérget veszek! Helyesírás? Fogalmazás? Írásjelhasználat?
Én sem értem.Most simán hátramegy lankadt állapotban vagy csak 50-70%-ban?
Viszont,ha nem megy hátra lankadtan teljesen,akkor merev állapotban hogy mehet?
Orvoshoz kell vele menned,megmondja mi a teendő.Nem kell rögtön a körülmetélésre gondolni,de jobb ha látja az orvos.
Egyébként sosem értettem,hogy hogy a fenébe tartjátok tisztán,ha közben ki tud alakulni a szűkület.
"de ha áll akkor a fityma allá épp hogy nem tudom lehúzni".
Nagyon értelmetlen fogalmazás.
Én sem értem teljesen.
A lényeg az a jó ha akár ernyedt,akár merev a péniszed a fitymád a makk mögé tudod húzni.
Ha ez nem sikerül akkor valószínűleg fitymaszűkületed van.14 éves kortól már egyedül elmehetsz urológushoz,beutaló nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!