Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Titán gélről szeretnék érni...

Titán gélről szeretnék érni véleményt . Valaki használta mar és menyi idő . Múlva kezd el tőle nőni és menyit?

Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 22:07
1 2
 11/15 anonim válasza:

10#

[link]

Biológia óra 8. osztály...

2018. márc. 14. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Én használtam már Titán gélt, és azt kell mondjam, nagyon hatásos. Bekentem vele az ajtó zsanérját, és azóta nem nyikorog. :D
2018. márc. 15. 07:19
 13/15 anonim válasza:
Ilyen idiota válaszokat, minek szólaltok meg? Irigyek vagytok? Agykontrollal növelte valaki 5 cm errel. Lehet növelni kitartással , csak az mondja hogy nem lehet aki az első probálkozásnál feladta mert ő béna, a kitartást hírből sem ismerik csak a sírást
2018. ápr. 19. 19:08
 14/15 anonim válasza:

13#

Az mondja, hogy nem lehet, akinek van egy alapszintű anatómiai ismerete.

2018. ápr. 19. 19:14
 15/15 anonim válasza:
Hát porc meg csont biztos nincs benn. Mondjuk húsnak, de a keménysége csak a barlangos testbe áramló vértől van. És ez nem is olyan sok vér. Növelni úgy lehet vizes vákum pumpával, hogy ezt a barlangos testet ez az eszköz edzi úgy, hogy jobban tágul és több vér tud belemenni. Valóban növeli.
2018. ápr. 20. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!