Gyengen, lassan jön a vizelet. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Jó ideig nem húztam hátra vizeléshez, de ugy láttam, hogy mások igen. Nekem még így is gyengén jön, és egy kevés gyakrsn befolyik miután már kint vagyok a wcbol.2018. márc. 5. 08:40
1/2 anonim válasza:
Prosztata meg nagyobbodás. De a fütyit nem kell hátra húzni soha.
2/2 anonim válasza:
Nem kell hátrahúzni az előbőrt, ha le tudod rázni...(többnyire nem sikerül) tehát praktikusabb, ha hátrahúzod.(de a csőben-hugyút-úgyis marad)
Ha gyengén jön, és túl vagy a negyvenen, akkor az prosztatamegnagyobbodás.(elmész egy VIP magánvérvételre, ahol a véredből 2500.-ért megmondják hogy a PSA-mennyi...abból kiderül, hogy miújság.
az utáncsöpögés tipikus jele a prosztata-megnagyobbodásnak-húgycsőszűkülésnek.
Urológus előtt még megnézetném a PSA-t, ha jó az érték, de egyre nehezebben csorog, akkor irány egy urológus.
Az tapintással megmondja mekkora az akkora, és mi a teendő. Ha nagyobb akkor műtétet is javasolhat, de azt ne inkább gyógyszer.(mert vannak egész jók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!