Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek ha ilyen problémám...

Mit tegyek ha ilyen problémám van? Kicsi a péniszem, fordycle voltok, papliomák

Figyelt kérdés
Nekem olyan gondom van hogy kis korom óta kisebbség érzésem van, a kicsi péniszem miatt, lankadt állapotban nagyon kicsi a péniszem. Merev állapotban 14cm hát ez se a legnagyobb. Ráadásúl ez mellé társulnak fordycle foltok, és papilomák vannak a péniszemen. Amit nem kell bántani orvos szerint. De nagyon zavarók. Szóval nagy a baj alapjába véve jóképű srácnak tartanak, de így nem élhetek teljes életet teljesen magam alatt vagyok. Gondolkoztam rajt hogy megölöm magam. De nem tudnám megtenni, mert ezzel én másokat inkább megóvnék a fájdalomtól még ha nekem szar is. Most jelenleg 19 éves vagyok és ezekből adódoan szűz. Kérlek segítsetek nagyon elvagyok keseredve.
2010. jún. 8. 13:19
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

valaki tud nekem linkelni ehhez kapcsolodo képet és irásos anyagot?

mert sztem nekem is ez lehet a gondom de nem vagyok benne biztos

kössz (bocs az offért)

2010. jún. 8. 16:07
 22/29 anonim ***** válasza:
2010. jún. 8. 16:20
 23/29 anonim ***** válasza:
2010. jún. 8. 16:20
 24/29 anonim válasza:

ezekt már megtaláltam de az angol tudásom kivánni valót hagy maga után xD

magyar oldalt tudnátok linkelni?

2010. jún. 8. 16:24
 25/29 A kérdező kommentje:
Hát szerintem akkor megpróbálom a lézeres kezelést, nincs más lehetőség:S. Am a fordycle foltok még nem is olyan zavaróak simán eggyütt lehet vele élni, de a papilomák azok már a rosszabbik eset. Szóval szerintem elmegyek, mert sokak szerint érdemes
2010. jún. 8. 16:30
 26/29 anonim ***** válasza:
A fordyce foltokkal nincs gond, elég gyakori jelenség a csajoknak fel sem tűnik, a szemölcsök pedig eltávolíthatóak. Mondd meg az orvosnak, hogy zavar és korlátozza a szexuális életedet. Le fogják kapni.
2010. jún. 8. 17:02
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Én imádnám ha lenne egy 19 éves adonisz külsejű pasim, aki az önbizalomhiány miatt nem mer megcsalni.

Bár, azt hiszem, hamar megszünne az önbizalomhiány, ha érezné a szeretetet és hogy nekem így is tetszik...

Ha gondolod, írj ;)

2010. jún. 8. 23:34
 28/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Sztem baromira nem mindegy, hogy papliomából, milyen méretűek vannak, és milyen sűrűn. Mert kis mennyiségben, ha csak a makk pereme alatt vannak. Hát 99%, hogy több év után sem veszi észre a partner, csak ha mondod neki. Amúgy én nagyon gátlásos vagyok, bár ez nem mindig látszik :). Nagyon "féltem" a nőktől, aztán ráadásul egyszer csak nekem is lettek fordyce foltjaim, meg papliomáim.Tehát még inkább elkenődtem. Aztán nincs mit veszíteni alapon összejött egy nagyon kedves, aranyos lánnyal rengeteg beszélgetés, és együtt töltött este után. Aztán gondolhatod fel sem tünt neki. DE ehhez rengeteg idő kellett! 25 éves voltam! Szinte sírok, ha arra gondolok mennyi "tapasztalatot" hagytam ki a kishitűségem miatt. Tiszta hülyeség!! Szóval szerintem, ezért nem érdemes kínozni magad, mert később bánni fogod, hogy miért nem jött meg előbb az eszed!!!

Kérlek ne parazold az időt, élj teljes életet, és ha nem is tudod töretlen önbizalommal tenni, tégy úgy mintha azzal tennéd. És majd a sikerek láttán, majd később álca nélkül lehetsz ömagad!

2010. jún. 9. 10:23
 29/29 anonim ***** válasza:

Upsz..

Bocsánat a sok helytelenségért.

2010. jún. 9. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!