Pár napja elkezdett viszkedni. Egyfolytában viszketett szinte egész nap. Mikor elmentem fürördni megmostam szappannal(baba). Utánna még zuhanyzás közben masztiztam. Közben elkezdett égetni és fájt, viszketett egyfolytában? Elmentem wc-zni és miközben pisiltem egyre jobban égetett? Most is fáj, mit legyek? Vizzel jobb lenne megmosni?
Én komolyan mondom nem értelek benneteket. Ahelyett hogy már rég elmentél volna a bőr- és nemibeteg-gondozóba, itt pötyögsz és lehetetlen módszerekről próbálod megtudakolni alapvetően amatőr emberektől, hogy jó-e ha azt csinálod. De most komolyan! Ennyire hülyék nem lehettek, bizonyos kérdezők!
A gyakorikérdések nem orvosi oldal, kizárólag terek ad annak, hogy az adott problémát kibeszéltesd a többi fórumozóval. Ennyi. De orvosi hatáskörű dolgokkal úgy mégis mit vársz? Hogy majd valaki hátha..., meg ilyen olcsó kifogások? Ugyan már!
Menj el orvoshoz mihamarabb!
Bőr és nemibeteg-gondozó, beutaló nem kell!
Mihamarabb!
2018. febr. 17. 22:19
2/6 lencsefőzelék válasza:
Hogy mi okozza a viszketést, azt nem tudhatom, de a legtöbb kozmetikumban (a baba szappanban is) vannak az egészségre káros anyagok. A nemi szerveket egyébként sem kell (vagy nem tanácsos) szappannal, tusfürdővel mosni, elég a sima víz. Ha 1-2 napon belül nem múlik el a viszketés, akkor tényleg irány a doki!
2018. febr. 18. 00:28
3/6 anonim válasza:
A baba használati tárgyak,ápolási termékek az egyetlen olyan,amire a fokozott ellenőrzés kiterjed,bele értve a baba szappant is.Ettől biztos nem keletkezhetett a probléma .
2018. febr. 18. 07:17
4/6 anonim válasza:
#3.! A BABA márkanevű termékek ma már nem azt jelentik, hogy babák számára ajánlottak. Legalább is többségük nem. Egyébként a férfi nemi szervet, főleg a makkot igenis szappannal kell megmosni, mert a tiszta víz nem tudja kellően eltávolítani a keletkező fitymafaggyút, legalább is fiatalkorban amikor intenzíven képződik a fityma és a makk között. Azért jó a szappan mert az tartalmaz némi zsiradékot és nem szárítja a bőrt a tusfürdőkkel ellentétben.
2018. febr. 18. 08:54
5/6 anonim válasza:
Az elmúlt időben volt e szexuális kapcsolatod, vagy szedtél gyógyszert, antibiotikumot? Lehet összeszedtél egy kis gombás fertőzést.
2018. febr. 18. 08:56
6/6 anonim válasza:
Vannak teljesen természetes összetételű szappanok, pl.Rossmannban is, ezzel jó mosakodni.
De partnertől is összeszedhettél valamit.Ha pisilés közben is égett, akkor húgycsövedre is terjedt, csak orvos kell hozzá, ne kenegesd mindenfélével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!