Agonex2001 kérdése:
16-éves srác vagyok és fitymaszükületem van. Mit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Figymaszükületem van és nem tudom le húzni a makkomról a bört. csak ha épp lankkand akkor teljesen le tudom húzni. De ha fel kezd állni akkor egyre és egyre fáj.és ha hozzá érek a makkomhoz akkor nagyon rossz érzés.Mit tudtok ajánlani? mit csináljak hogy normális péniszem legyen ? És amugy egés séges úgy maszurbálni hogy rajta van a bőr a makkomhoz? (és a trollok kíméljenek)... :)2018. febr. 16. 01:10
11/13 anonim válasza:
Bánhatod, hogy nem vagy zsidó....még.
12/13 anonim válasza:
Szépen bejött az összes troll komment :/
Teljesen normális úgy maszturbálni hogy rajta van a bőr. Úgy csinálod ahogy jól esik. De próbáld kicsit(!) jobban hátrahúzni maszti közben és lazább lesz a használattól.
A makk érzékenysége normális.
Meddig megy hátra ha mereven próbálkozol vele?
13/13 anonim válasza:
Nem trollkodni akarok :) De akkor hogy lehet maszturbálni ha fáj mikor feláll? Amúgy tényleg menj el orvoshoz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!