Ez csak sima irritáció vagy nemi betegség is lehet?
Figyelt kérdés
Előző hétvégén szexeltünk a barátnőmmel óvszerrel és anélkül is sokszor. Utána egy halvány piros folt jelent meg a makkomon, nem fájt nem is viszketett. Elkezdett halványodni és kb el is tűnt. Szerdán megint szexeltünk többször gumival és anélkül is. Azóta sokszor maszturbáltam,naponta többször és megint azóta előjött, de mostmár több piros folt, nem fáj egyáltalán.2018. febr. 4. 20:52
1/1 anonim válasza:
Milyen óvszert használtok? Nekem attól pirosodott ki mindig, amire én rámondtam, hogy latex allergia.
Kipróbáltuk latex mentes óvszerrel, mint mondjuk a Lifestyl Skyn, és megszűnt ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!