Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Farokcsontnál ciszta/tályog...

Farokcsontnál ciszta/tályog mennyire veszélyes, mik a következmények?

Figyelt kérdés
Már régebb óta észrevettem, de nem merek vele orvoshoz fordulni. A mai nap kifakadt, elkezdett vérezni. Tegnap 6 órát ültem kocsiba folyamatosan és 4-et előadásokon, lehet e miatt. Milyen következményei lehetnek ha nem megyek el orvoshoz illetve mivel lehet ezt gyógyítani itthon és orvosok által?
2018. jan. 28. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha pilonidális cisztáról van szó, az csak műtéttel távolítható el.
2018. jan. 28. 19:38
 12/17 A kérdező kommentje:
És szerintetek ráér ha azt május végén csinálom meg? Mert április és májusban lesznek nagyon fontos vizsgáim, sőt már márciusban kezdődnek.
2018. jan. 28. 19:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Mennél előbb orvoshoz mész,annál előbb túl leszel rajt.

Sajnos ez olyan helyen van,könnyen lehet súlyosabb fertőzést is kapni .Ha orvos kezeli,1-2 hét és gyógyult vagy .

2018. jan. 28. 21:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Kezdek beletörődni, hogy műteni kell, de a karrieremmel nem akarok csúszni ezért is félek elmenni. Ha elmegyek benne van a pakliban, hogy nem épülök fel áprilisig 100%-ban. Akkor lőttek az egész eddigi munkámnak.

Viszont akkor ha óvatos leszek és vigyázok akkor nem lesz semmi gondom vele? Áprilisig ki kellene bírjam.

2018. jan. 28. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha be lenne gyulladva, az bőrpírrel és fájdalommal járna és akár gennyszivárgással is. Az orvost kellene megkérdezni, hogy mennyire tűnik komolynak vagy sürgősnek a műtét, és addig is törekedj arra, hogy a lehető legnagyobb mértékben tartsd tisztán azt a területet!
2018. jan. 29. 15:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem semmi sincs, még csak nem is látszódik semmi. Annyi volt, hogy tegnap vérzett eléggé ami mára már elmúlt. Nem fáj, nem piros.
2018. jan. 29. 18:19
 17/17 anonim válasza:

remélem elmentél dokihoz, mert rámehet belül bármire, és begyulladhatnak, befertőződhetnek. ez nem játék, ha befele kezd el szivárogni, lehet nagyon komoly bajod! újra fel fog töltődni mert nem lett megfelelően kitisztítva.

nekem már volt többször..

2019. máj. 23. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!