Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi okozhatja ezt a rossz illatot?

Mi okozhatja ezt a rossz illatot?

Figyelt kérdés

2 hete volt egy egyéjszakás kalandom. Védekeztünk ovszerrel. Elég rég szingli vagyok és nem jellemző rám az ilyen alkalmi kapcsolat. Másnap éreztem h olyan gumi óvszerhez hasonlító illata van a péniszemnek. Kb mint a benne lévő sikosítónak. Zuhanyzás után elmúlt. Viszont az idő múltával, ahogy kezdtem kicsit újra megizzadni ismét kezdtem érezni. Már ahogy pisilek is megcsapja az orrom. Vettem canestent bekentem pár nap, de hiába. Elsősorban a péniszem tövénél érződik. Más gond nincs, semmi kiütés viszketés vagy egyéb.

Járt már más is így? Mi lehet a probléma? Ez valami nemi betegség lehet? Van valami ötletetek? Vagy hétfőn urulógia? Esetleg bőrgyógyászat?

Köszönöm előre is a segítséget!

A csaj egyébként teljesen normális, igényes nőnek tűnt.

2018. jan. 21. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
van ilyen óvszer, egyszer én is tök sok ideig éreztem az illatát az óvszernek, hiába tisztálkodtam rendesen
2018. jan. 21. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Már lassan 2 hete h érzem. Minden nap zuhanyzom és tisztálkodom mégis előjön ez a kellemetlen illat.
2018. jan. 21. 16:21
 3/4 anonim válasza:

Egy pénisz ápoló sokat segíthet. Én minden reggel használom, és nincs szag. Hálás kis dolog! :)

[link]

2018. jan. 24. 11:51
 4/4 A kérdező kommentje:

3#

:D Nem akarom h tovább nőjön tőle, így is már sokszor túl nagy :D

2018. jan. 24. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!