WC-zéskor hátra kell húzni a fitymát?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam, de meg is látszik gyakran a hátránya, így rá akarok erre szokni, hogy ilyenkor hátrahúzzam. Ez a normális, ha ilyenkor hátrahúzza az ember?2018. jan. 21. 01:08
1/9 anonim válasza:
igen, utána lelötyipötyized a csap felett egy kis vízzel
2/9 anonim válasza:
Én ha itthon vagyok, akkor hátra húzom utána és kicsit megtörölgetem papírral.
3/9 anonim válasza:
Én sose huzom hátra csak a végén mikor már csak csöpög akkor egy kicsit és lerázom 14f
4/9 anonim válasza:
Ha nem látják akkor elötte hátrahúzom teljesen meg itthon is de ha más is megláthatja akkor csak félig kb vagy annyira se
5/9 anonim válasza:
Ajánlatos, ha nem akarja vizelettel átitatni az ember az alsógatyáját.
6/9 anonim válasza:
nem kell, de lehet...
kinek mi jön be, kinek mi kényelmesebb.
7/9 anonim válasza:
Miben látszik a hátránya? Én sem húzom vissza, semmi bajom nincs tőle.
8/9 anonim válasza:
Olyan hogy kell nincs.Van aki hátrahúzza,más meg nem.Mindenki másképp csinálja:-)Egyiknek így,másiknak úgy kényelmesebb,praktikusabb és kevésbé megy össze-vissza.
9/9 anonim válasza:
Fitymázáskor le kell húzni a wc-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!