Égő érzés a péniszben?
Figyelt kérdés
Pár hete már már olyan mintha néha égne és fáj a makkom belülről és van a közepén 1 kicsit vastagabb piros csík is. Voltam már bőrgyógyásznál, urológusnál, adtak pár kenőcsöt és volt már vizelet vizsgálat is de semmi. Valakinek volt már ilyen? Hogy gyógyulhatnék meg?2018. jan. 13. 12:20
1/6 anonim válasza:
Élsz nemi életet? Ez nekem valamilyen fertőzésnek tűnik.
2/6 anonim válasza:
Tenyleg, elsz nemi eletet azota? Mert akkor a paroddal egyutt kell kezeljenek, mert oda-vissza fertozitek egymast. Ugy nem is fog elmulni. Kenetet vettek? Tenyesztes volt?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen va barátnőm, volt is régebben valamilyen gombás fertőzés de az már elmúlt, nála már semmi jele nincs. A vizeletnek volt tenyésztése.
2018. jan. 13. 13:02
4/6 anonim válasza:
Férfiaknál az urinokultúra sosem ad pontos eredményt, mivel hosszú a húgycső és az első 1-2 cm-ben mindig vannak bacik (akár E.coli, Enterococcus is, ami nem okoz semmit), amiket a vizeletürítéskor ki is mos a vizelet, hiába a középsugaras vétel, szinte 100 százalék, hogy lesz valami amit találnak. Viszont javasolnám a prosztata váladék törletének vizsgálatát és egy spermokultúrát. Sokkal inkább lesz eredményes, mint egy vizelet vizsgálat. Gombákra is kérni a bio antibiogrammot.
5/6 anonim válasza:
Az E.coli és enterococcus igen csúnya fertőzéseket okozhat, de férfiaknál a jelenléte a húgycsőben nem feltétlenül jelenti azt (nem fogalmaztam az előbb elég pontosan).
6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor addig járok orvoshoz míg ki nem derül :/
2018. jan. 15. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!