Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez közre játszhat hozzá?

Ez közre játszhat hozzá?

Figyelt kérdés
18/f vagyok. Sajnos csajokkal annyira nem állok jól úgyhogy mindig valami durvább kielégítést csinálok. Pl még 2017-ben a fél literes pet palack aminek vékonyított a teteje nem túl vastag feldugtam magamnak Ezzel is plusz élvezet volt. De nem vagyok meleg se biszex. Utána nem volt belöle különösebb gondom. QÉs még idén a szünet utáni első héten 3-ból 2 napon el kelett mennem wc-re mert annyira felpuffattam és annyira kelett székletet űrítenem hogy már nem bírtam ki pedig tavaly még nem volt ilyen. Most szombaton is megint megvsináltam ezt. De melette roszs volt a közérzetem tehát nem voltam teljesen egézszéges. És azóta is puffadok sokkal több gáz van bennem mint régen meg sűrűbben kell székellnem. Összefügghet a kettő együtt? Hogy az üveg feldugása miatt lehet ez? Ha igen mit csináljak? Csak elmúlik.

#WC #széklet #puffadá #fél literes üveg
2018. jan. 9. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Székelési ingert kaphatsz tőle, de az egyből jelentkezne. Ez valami vírus lehet, egy-két hónap alatt velem többször is volt ilyen.
2018. jan. 9. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
A 2 közt nem lehet összefüggés .A prosztata ingerlés a heteróknál is előfordul szexnél .Csak nem ilyen módon kellene csinálni .
2018. jan. 9. 15:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma már voltam orvosnál azt mondta, hogy ne egyek zsíros ételeket vagy túl meleg kaját vagy ne ígyak meleg teát. Akkor ez teljesen normális hogy ingerlem? Sima kielégítés nem elég már néha.
2018. jan. 9. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!