Az normális a maszturbálás közben elkezd csomósodni a prosztatám?
Drága egyetlenem , maszturbálás közben te honnan veszed hogy csomósodik a prosztatád? Közben a seggedben van a kezed jó mélyen?
Ilyen idióta vadbarmokat mint te, azt sem tudod melyik szerved hol van.
idióta vagy aranyapám.
a tudatlanságodat akartad leplezni ezzel a jajj de megsértődtem és mindenki hülye bunkó aki látja mekkora seggarc vagyok dumával?
Ahelyett hogy tanulnál, teeeeeee
elképzelhető azis, hogy újjazza magát (nem, ettől még nem b*zi) (nem, én nem csinálom, nem bejövős :D ) így viszont tényleg érezheti a prosztatáját.
Nembiztos hogy mindíg a kérdező a hülye, ezen elgondolkodhatnátok...
amúgy nemtudom normális e, csak gondoltam leb*szom a többieket ^^
Volt itt adok kapok. A sértegető válaszíró is megkapta azt
amit érdemel .Erre mondják egy szinten vannak .
Azért kicsit a kérdezőnek igaza van,még akkor is ha nem jól
fejezte ki magát.El kellene olvasni hogy is működik a prosztata izgalmi állapotban .Mert hogy akkor dolgozik igazán .De nem folytatom,lehet olvasni a biosz ide vonatkozó részeit.Csak azért írtam ,hogy nem kell hülyére venni azt,aki nem is annyira az .
Te utolsó válaszoló: te is hülye vagy.
Hülye vagy ha azt hiszed, hogy a prosztata "csomósodik" szex közben. Azért mert tanultál biológiát még nem kéne itt észt osztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!