Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az normális a maszturbálás...

Az normális a maszturbálás közben elkezd csomósodni a prosztatám?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Drága egyetlenem , maszturbálás közben te honnan veszed hogy csomósodik a prosztatád? Közben a seggedben van a kezed jó mélyen?

Ilyen idióta vadbarmokat mint te, azt sem tudod melyik szerved hol van.

2010. jún. 4. 17:46
 2/8 A kérdező kommentje:
és ha benne van az mér baj? hülye bunkó
2010. jún. 4. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
úúúúúúúúúúúú ez fájt
2010. jún. 4. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
10%

idióta vagy aranyapám.

a tudatlanságodat akartad leplezni ezzel a jajj de megsértődtem és mindenki hülye bunkó aki látja mekkora seggarc vagyok dumával?

Ahelyett hogy tanulnál, teeeeeee

2010. jún. 6. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

elképzelhető azis, hogy újjazza magát (nem, ettől még nem b*zi) (nem, én nem csinálom, nem bejövős :D ) így viszont tényleg érezheti a prosztatáját.

Nembiztos hogy mindíg a kérdező a hülye, ezen elgondolkodhatnátok...

amúgy nemtudom normális e, csak gondoltam leb*szom a többieket ^^

2010. jún. 7. 07:08
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Rendben. Fogadjuk el, hogy a kedves kérdező nyomja a seggébe az ujját,miközben maszturbál. A gond az, hogy akkor sem érezné, ha "csomósodna" a prosztatája. Legfőképpen azért, mert a prosztata nem "csomósodik". Nincs ilyen. Ezért tarjuk seggarcnak, bunkónak, parasztnak. Ahelyett,hogy művelődne kamu kérdéseket ír ki, de még ehhez is buta.
2013. febr. 24. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Volt itt adok kapok. A sértegető válaszíró is megkapta azt

amit érdemel .Erre mondják egy szinten vannak .

Azért kicsit a kérdezőnek igaza van,még akkor is ha nem jól

fejezte ki magát.El kellene olvasni hogy is működik a prosztata izgalmi állapotban .Mert hogy akkor dolgozik igazán .De nem folytatom,lehet olvasni a biosz ide vonatkozó részeit.Csak azért írtam ,hogy nem kell hülyére venni azt,aki nem is annyira az .

2013. febr. 24. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Te utolsó válaszoló: te is hülye vagy.

Hülye vagy ha azt hiszed, hogy a prosztata "csomósodik" szex közben. Azért mert tanultál biológiát még nem kéne itt észt osztani.

2013. febr. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!