Spermavizsgálat Szeged. Hogy működik?
Először is: nem tudom tudjátok-e, valószínűleg elmondták, de időpontot kell kérni.
Meg fogják vizsgálni, megtapintják a heréjét. Prosztatavizsgálatot nem szoktak végezni.
Az ondóvizsgálatra két lehetőség van:
1. Otthon elvégzi a dolgot és 1 órán belül, testhőmérsékleten tárolva eljuttatja az anyagot az andrológiára. A hátránya ennek az, hogy sajnos sérülhetnek a spermiumok szállítás közben (főleg ilyen hidegben, szinte lehetetlen testhőn szállítani), így fals eredményt adhat.
2. Ott helyben ad mintát. Ehhez van egy ún. onán-szoba. Nem túl szép szegény, ronda halványrózsaszín falak, egy ágy, meg egy rakás ezer éves szexújság:D Te is bemehetsz vele, ha úgy könnyebb.
Mind a két esetben 3-5 nap önmegtartóztatás szükséges a vizsgálat előtt.
Egyébként mindig jót "nevetek", mikor a férfiak rinyálnak egy vizsgálat meg egy maszturbáció miatt. A nőknek vizsgálat, UH-vizsgálat, ami megint csak kényelmetlen, és ha ennél tovább kell menni, akkor jönnek a fájdalmasabb procedúrák: HSG, laparoszkópia...
Spermavizsgálat Szeged URO
Megvan az otthon leadott minta. Beviszi. Délután eredmény. Nincs vizsgálat. Tudomásom szerint nincs helyi leadási lehetőség, legalábbis 5 éve nem volt az URO-n.
Genetikai vizsgálatot nem kértek?
Nekem úgy kellett, hogy adtak egy kis műanyag edényt, abba itthon mintát kellett produkálni, és 1 óra alatt bevinni a mintát. Persze mindenzt időpontra és előzetes egyeztetésre. 5 nap önmegtartóztatás kellett. Délutánra meg is volt az eredmény. Nálam sajnos be is igazolódott amitől tartottunk, de sajnos nem lehet neki mit csinálni. Így alakult...
Viszont, akitől kaptam a beutalót, aztán a leleteket is meg kellett neki mutatni, és azt mondta, hogy "ügyesen használva minden összejöhet". Illetve van valami gyógyszer is, ami serkenti a spermium termelődést.
Fizikai vizsgálat nincsen, ez még kimaradt.
Párodnak pedig igazán nem kell félnie, tudja minden férfi, aki ide kerül, hogy nehéz átélni, de ez sajnos az, aminek nem kifejezetten tud mit csinálni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!