Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez miatt tényleg nem lehet...

Ez miatt tényleg nem lehet babája? 23/L

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akit kisebb korában műtöttek viszérrel a nemi szervét. (herezacskónál) A doki akkor azt mondta hogy nem biztos hogy lehet gyereke. Mennyire befolyásolja ezt a későbbiekben? Járt már igy valaki, és a végén lett baba? Még most nem akarunk, max 2-3 év múlva. Köszi előre is a válaszokat.
2010. jún. 4. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Menjen el és vizsgáltassa meg magát. Egy műtétnél sok minden előfordulhat, de lehet, hogy helyre is lehet hozni (pl ha megsértették az ondóvezetéket)
2010. jún. 4. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nehezebb lesz a babát összehozni, de ma már olyan modern technikák vannak, hogy szinte mindenkinek tudnak babát csinálni, ne aggódj.
2010. jún. 4. 11:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. jún. 4. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az az un, varicocele. A herezacskó vénáinak túlzott tágulata. A műtét után a nemzőképesség attól függ, hogy mennyire károsodott a here. Ezt andrologiai vizsgálattal lehet megállapítani. Itt megnézik mennyi életképes spermium van.

A háziorvostól kérjetek beutalót. Jó, ha most mentek, mert legalább tudjátok mire számítsatok.

2010. jún. 4. 11:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, ha nem jön össze, örökbefogadunk. De az olyan sok idő, nem ? Mindenesetre előtte probálkozni fogunk, ha kell vizsgálat és ha semmi, akkor lesz az örökbefogadás. Én ettől kicsit idegenkedek, de reménykedem a legjobban. Köszi neked hogy válaszoltál.
2010. jún. 4. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:

A volt férjemet operálták ezzel,neki is mondták,hogy nehezebben jön majd össze a baba,de nem vizsgáltattuk ki.4 évig nem sikerült a baba,végül elváltunk.Én is hajlamos vagyok egyébként a PCOS-re,ezért nehezebben esem teherbe.Mindketten újra házasodtunk,és az új házasságunkban mindkettőnknek rövid időn belül,természetes úton van gyermeke.

Szóval,ha veled semmi gond nincs,akkor akár kezelések nélkül is összejöhet.De lehet,hogy várni kell rá pár hónapot.

2010. jún. 4. 16:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Velem nincsen semmi gond. Remélem sikerül majd :) Köszi :)
2010. jún. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!