Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkülettel kapcsolatban...

Fitymaszűkülettel kapcsolatban segítség?

Figyelt kérdés
Nem régiben rájöttem hogy fitymaszűkületem van, pedig ez eddig nem nagyon tűnt fel és 18éves lettem!Egyéb anyagi vonzatai vannak?
2010. jún. 4. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Csak arra vigyázz, hogy ne legyen körülmetélés a végén. Van sok civilizált módszer... nézz utána ezeknek.

Engem körülmetéltek, ez a sláger a dokiknál, mert nekik egyszerű, de te kerüld el, ha tudod

2010. jún. 4. 11:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Erre miért vigyázzak?:O
2010. jún. 4. 11:26
 3/9 anonim válasza:
Egyik haveromnál is körül kellett metélni sok a szenvedés vele szal. inkább kerüld (nem megijesztésképp)
2010. jún. 4. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ellenpélda. Nekem megcsinálták. Az első másfél hét szar volt de azóta királyság van. Nagyon szépre szabta a doki.
2010. jún. 4. 23:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerencséd van, de pl nekem is sok a gondom vele, kerülni kell a műtétet sztem, amennyire lehet, nekem nagyon gáz
2010. jún. 5. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos mint minden műtét ez is szerencse kérdése. És érdemes ismerős dokival megcsináltatni (ha van), az tui jobban odakoncentrál.
2010. jún. 5. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Hááát nem csak a doki ügyessége, mert ha sok bőrt levág, akkor nagyobb makkfelület lesz szabadon, az meg nem arra van kitalálva, hogy szabadon legyen, sokunknak a makkja kiszárad nagyon, ez csak akkor derül ki, mennyire para, amikor már fedetlen, aztán, ha már nincs, ami fedje, akkor lehet nézni, ahogy kérgesedik, foltosodik, hámlik... meg persze lehet kenegetni egy életen át, de ez olyan, mint egy életen át a műkönny szerintem

Na szóval, igyekezni kell szerintem megtartani a lehető legtöbbet a fitymából, amennyire csak lehet, mert nem véletlenül van az se ott, ahogy a körmünk meg a lépünk se...

2010. jún. 6. 03:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled. Sajnos nekem az egészet szedni kellett mert nagyon rossz volt a helyzet. Remélem most már nem lesz lent problémám soha többet.
2010. jún. 6. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

Én azt nem értem, hogy miért kellett ezzel a témával új topikot nyitni? 18 lettél Kérdező, és képtelen vagy használni a keresőt?

Csak az elmúlt hónapokban többezer kérdés foglalkozik ezzel, mert mindenki új topikot nyit, hogy mindenki CSAK VELE foglalkozzon, holott mindenki CSAK UGYANAZT tudja mondani!

Esküszöm nem értelek benneteket...

2010. jún. 8. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!