Tudna segiteni valaki ebben a szexuális problémában? Nem találom a megoldást.
A helyzetet nagyon súlyosnak érzem, régóta fenáll bennem ez a dolog és nem tudok belőle kimászni.
Tehát folyamatosan váltogatom a partnereimet, mert mindig arra gondolok hogy nekem ez fogja majd megoldani a problémámat tehát egy kapcsolat, de mostmár eljutottam odáig hogy rájöttem hogy nem.
tehát nem tudok szexeleni! de nem azért mert nem áll fel, hanem mert rettegek az intimitástól.
Egyszer érte a szexuális teljesitményemet egy negativ kritika és nagyon megmaradt. Utána nagynehezzen eljutottam odáig más lányokkal, hogy legalább megpróbálom, hiába az aktus elején amikor elkezdtük örültek neki hogy "bennük van" hiába dicsérték hogy szép meg jó nem tudom BELE élni magam és elegem van ebből, hogy nem tudok szexelni.
Boldogtalan vagyok, depressziós ez miatt, félek kapcsolatot alakitani idegesit hogy nem tudok ez miatt egy éjszakás kalandot sem létesiteni.
25 éves vagyok és tönkre vagyok lelkileg ezek miatt, mégis hogyan tudom végre megoldani ezt a problémát?
Nem találom a megoldást próbáltam már mindent..továbbá elhiresültem az emberek körében, hogy én ilyen olyan impotens vagyok stb kitudna ebben segiteni nem birom tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!