Halálos bűn?
Ember, keresztény vagyok és naponta rengeteget maszturbálok.
A reddit.com/r/Catholicism oldalon azt olvastam, hogy a maszturbálás az egyik legsúlyosabb rossz cselekedet, amit egy keresztény tehet, ugyanis, ha valakinek annyi önkontrollja sincs, hogy ne tudja megállni a maszturbálást, akkor hogyan állja meg azt, hogy ne gyilkoljon le valakit az utcán, vagy ne lője be magát heroinnal.
Ott láttam már hasonló kérdést feltéve a maszturbálásról való leszokásról, a kérdezőnek azt tanácsolták, hogy ha maszturbálási vágyat érez, akkor jeges vízzel zuhanyozzon, és kezdjen el böjtölni, vagy fizikilag/pszichológiailag más módon sanyargatni magát, miközben segítséget kér Jézustól bűnös vágyainak leküzdésére.
Valaki felvetette, hogy a maszturbálás egészséges a testnek, arra az volt a válasz, hogy a bankrablás meg egészséges a pénzügyi helyzetednek, de ettől még nem lesz morális cselekedet.
Yah, hogy redditet olvasol?
Látszik az IQ szinteden.
Attól még, hogy kezded úgy gondolni, hogy Isten létezik, még nem kell elfogadnod pont a katolikusok tanait.
Gondolati-lelkiismereti szabadság van a maszturbálás témájában a világ szerencsésebb felében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!