Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez nemi betegség vagy sem?...

Sztbali kérdése:

Ez nemi betegség vagy sem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A metélt hímvesszőm makk részén a húgycsőnyílás két végénél 1-1 db kisméretű barnás színű pötty jelent meg. Átmérő max. 5 mm. Nemi beteg vagyok, vagy valami más történt?

2017. dec. 24. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Szaros lett?
2017. dec. 24. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem fáj, vagy érzékeny esetleg? Nekem is van rajta egy de már mióta az eszemet tudom, sosem okozott gondot semmilyen téren.
2017. dec. 25. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet anyajegy nem?
2017. dec. 25. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 90% hogy az, de anyajegy megjelenhet így ahogy kérdező is írja? Mármint magától?
2017. dec. 25. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem fáj és nem is érzékeny valamint merevedésnél alig látszik. Így valószínű, hogy anyajegy?
2017. dec. 25. 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

Inkább csak az a furcsa, hogy " kialakult " mármint amennyire én tudom az anyajegyek már születéskor ott vannak, de aztán elhet ki is tudnak alakulni.

Mindenesetre ha tényleg nem fáj, vagy viszket stb, akkor valszeg az lesz az.

2017. dec. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!