Alkohol fogyasztásnál kb. Hány ezrelék után szűnik meg az erekció képessége? Vagy ez változó?
Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 23:43
1/1 anonim válasza:
Változó teljesen, max azt lehet mondani, ha valaki talajrészegre issza magát akkor biztos nem lesz képes semmire.
Amúgy szerintem van egy arany középút, bár nem vagyok nagy piás, de néha összejött pont olyan ideális mennyiség, hogy részeg nem voltam, ellenben valamiért iszonyat sokáig bírtam, barátnőm meg is jegyezte, hogy ilyen hosszú menet több is lehetne, pedig alapjáraton is ha akarom akkor 10-15 percig simán tudom tartani, de itt majdnem fél óráig sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!