Ez fitymaszűkület szerintetek (kép)?
2017. dec. 20. 21:17
1/10 anonim válasza:
Érzékeny ha elhúzod? Van benne valami hogy az lehet
2/10 anonim válasza:
hát talán valami nagyon minimális. de jelent ez számodra bármiféle problémát?
3/10 A kérdező kommentje:
Amikor merev, akkor feszül a makk pereménél
2017. dec. 20. 21:22
4/10 anonim válasza:
Akkor igen egy kevés van valószínűleg
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem tűnik annak, hiszen - a képek alapján - simán le tudtad húzni a makkod alá a fitymádat. Lehet, hogy feszül, de van esélye könnyen rendbe jönni, és ha nem okoz fájdalmat, nem kell izgulnod miatta.
6/10 szamo77db válasza:
Szerintem jó! Lehet, hogy fog még nőni!
7/10 szamo77db válasza:
Jaj, bocsi, elírtam a választ. Tehát szerintem jó és lehet, hogy fog tágulni még. Végül is valóban le tudtad húzni mereven is a makk alá.
8/10 anonim válasza:
Ha mereven is a makk alá tudod húzni akkor nincs nagy gond,de vagy meleg vízben vagy sikosítóval kellene tornáztatni a fitymád hogy tágulni tudjon.Ha semmi javulás akkor urológushoz érdemes elmenni.
De kép alapján jónak tűnik.De itt senki se orvos.
De urológustól(beutaló nem kell,14 éves kortól is lehet menni egyedül) is lehet kérni szteroidos krémet ami erre a célra van.
9/10 anonim válasza:
Pont nem látszik, de a fitymaféked nem feszül? Az is képes a szűkülethez hasonló tünetet okozni ha a féked rövid, és az feszíti a fitymádat.
10/10 anonim válasza:
Ez az a helyzet, amivel nem kell urológushoz menni. Egy tökéletes (bár kissé szoros fitymájú) makkot látunk a képen. Ha normálisan használod, "bejáratódik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!