Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 évesen miért csak 165 cm...

14 évesen miért csak 165 cm vagyok?

Figyelt kérdés

nem cigizek nem iszom alkoholt, nem drogozok, nem iszok mindenféle szar "enerdzsi drinket" és mégis :(

eközben testvérem az ellentétem és ő 180 cm magas ráadásul egy évvel fiatalabb

2010. jún. 2. 21:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Biztos volt valamilyen alacsonyabb felmenőd, és tőle örökölted a géneket. Amúgy meg én 14 évesen 156 centi körül voltam szóval szerintem ne sírj:D A fiúk amúgy is az alacsony filigrán lányokat szeretik:)
2010. jún. 2. 21:10
 2/18 A kérdező kommentje:

(Férfiak egészsége)

tudtam hogy bele kellett volna írni

2010. jún. 2. 21:12
 3/18 anonim válasza:
hát sztem ne panaszkodj mert én 155 vagyok és 14 éves..osztályban a tornasorban az utolsó előtti vagyok..de amúgy szerintem nem hátrány ez a fiúknál és végülis még nőhetek/nőhetünk szóval nem érdemes elkeseredni..
2010. jún. 2. 21:19
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit vagy úgy oda, én 16 évesen vagyok 165 cm! Mellékesen lehet, hogy csak később kezdesz megnyúlni. Ne ess kétségbe, ez még bőven változhat!

Ha zavar, hogy a tesód magasabb, az más kérdés.... Lehet, hogy más géneket örököltél (mondjuk a másik szülőtől, vagy annak ágáról) de mondom, ez még változhat, még messze nem álltál meg a fejlődésben (remélem én sem :) )

2010. jún. 2. 21:20
 5/18 A kérdező kommentje:

másik szülőtől?

jesszusom örökbe fogadhattak?

2010. jún. 2. 21:22
 6/18 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok, 167cm, 46kg. nem hinném hogy félned kell, én is egészséges vagyok :D
2010. jún. 2. 21:38
 7/18 A kérdező kommentje:
nem tudom mit fognak szólni a középiskolában
2010. jún. 2. 21:41
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia,szerintem te írtad a hónajszőr dolgot is.

Na ne izzgulj a fiúk 18 éves korukig szoktak nőni,és 15-17 éves koruk után szokott még egy nagy magasságbeli változás történi náluk.

Minden más méretben normális vagy,vagy ott is kicsi még?

Mert a te korodban az sem baj.Az unokatesóméknál volt hasonló szitu,mármint növekedésben de a kisebb növésű 15 éves korára utol érte az öccsköst.Egyébként nem is vagy annyira kicsi,ha néznéd a középiskolásokat sok 15 éves alig 170 cm,sőt a 17 évesek is egyre alacsonyabbak,régebben a 13 évesek voltak ekkorák és 16 éves korukra már elérték a felnőttkori magasságukat.Annyi hogy te lassabb ütemben növekszel,de ha az apukád se alacsony akkor te se leszel,csak később fogsz nyúlni.

2010. jún. 3. 17:35
 9/18 anonim ***** válasza:
A másik szülőtőlnél az anyukádra gondoltak.Meg olyan is van ám hogy az egyik szülő gyorsabban nőtt gyerekként,míg a másik nem,szóval erre gondoltak.Lehet a szüleid közül valamelyik lassabban nőtt,és később érte el végleges magasságát és az ő növekedési sebbeségét örökölted meg.
2010. jún. 3. 17:37
 10/18 anonim ***** válasza:
Én is körülbelül ekkora vagyok, pedig 15 éves vagyok. A nagy növés mindenkinél különböző korban kezdődik el, és tarthat sokáig, de az is lehet, hogy az elkövetkező egy-két évben éred el végleges testmagasságodat. Ez mindenkinél változó. Ha emiatt lelki problémáid vannak :), olvass mindenféle tinédzsereknek és -ről szóló könyvet, azok majd megnyugtatnak. :D Csak ezt tudom javasolni.
2010. jún. 5. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!