Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hólyag tükrözés mennyire...

Hólyag tükrözés mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy hólyagtükrözést és egy hólyag ultrahangot. Roszabb mint a végbél tükrözés vagy gyomor tükrözés esetleges gyulladt prosztaa masszázs ? Ezeket már tudom...

2017. dec. 16. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Én az idén februárra kaptam időpontot az Üllői úti Klinikára..előtte elmondta az urológus rezidens, hogy bizony előtte ürítsek mindent, és ne is egyek, mert elengednek a záróizmok..feltol a doki egy csövet a hólyagig, aztán felfújja..a képernyőn látja mekkora lesz..

nem mentem el, mert még tudok nagyot brunyálni.

Elmész egy magánklinikára, és ott kérsz egy nagyon profi hólyagultrahangot..

Nagyon kell a tükrözés? Azzal a hólyag még működő méretét vizsgálják. Ha megiszol egy hajtásra egy liter gyenge sört, vagy vizet, majd ha fél óra múlva legalább fél liter kijön az előírt helyen, akkor jó vagy..pláne sugárban. jó a veséd, jó a hólyag, jó a záróizmod, és a prosztata sem szorít...

szerintem

2017. dec. 16. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Beírod a googléba,hólyagtükrözés menete,minden részletesen le van írva ott.
2017. dec. 17. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
41%

Konkrétan fájni nem igazán fáj, csak egy kicsit kellemetlen.

Tolnak a húgycsőbe egy kis érzéstelenítőt és egy kis endoszkóp kamerás cuccot felvezetnek a péniszen keresztül a hólyagig. Nem sokat érzel magából az eszközből, max erősebb nyomást az ágyékodban, mintha rád térdelne a doki :) Szóval nem para. 5 perc sincs, ki lehet bírni :)

Viszont alapos indok kell hozzá, amit általában nem a beteg, hanem az orvos szokott elrendelni, ha szükséges.

2017. dec. 31. 01:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én most februárban megyek ilyen vizsgálatra, hát én sem vagyok teljesen nyugodt, de ki kell zárni, hogy nincs-e valahol szűkület.. ha meg komolyabb baj van, akkor jobb hamar megtudni!
2019. febr. 3. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!