Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hány borotvát használ el a...

Hány borotvát használ el a fiatok? SOS.

Figyelt kérdés

16 éves lett nemrégiben a fiam.

Már régebben is kérte hogy vegyek neki borotvát.

Ekkor olyan havi egy volt szükséges.

Az utóbbi hónapokban viszont havi 2 borotvát kért.

Viszont tegnap előállt a kéréssel hogy havi 6.

Igen 6, borotvát kér.

Mikor megkérdeztem hogy minek kell ennyi, nem igazán mondott semmit.

Végül annyit mondott hogy más helyeken is akar borotválkozni.

Nem igazán nézem, de bajúsza nem igazán van.

Szerintem azt elég volna havi 1x borotválni.

Akkor meg minek neki 6 darab?

Ti nálatok mennyi fogy el?

Válaszokat előre is megköszönném.

2017. dec. 10. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagy sz rok azok a borotvák! Öt perc használat után már érzi az ember, hogy nem olyan, mint öt perce volt. Ezt mindenki végigjárja, egyre gyakrabban vesz, aztán egyszer nem vesz olyat többet. Venni kell rendes, fél életre szóló villanyborotvát és/vagy testszőrnyírót - előbb-utóbb úgyis kelleni fog neki - és nem állandóan eldobható pengékkel szórakozni, mint a középkorban. (Egy nyírófej évekig elműködik, és ha totál életlen lenne, sebessége végett akkor is vág még évtizedekig.)

Lehet persze venni olyan pengét, ami nem öt percig marad éles, de az nem 200 ft, hanem 20000 ft-nál kezdődik. Igen, annyinál.

2017. dec. 11. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Szőrtől függ... ha az arcát nem is kell borotválnia olyan sűrűn, lehet, hogy a hónalja, nemi szerve környéke, mellkasa erősebb, és bizony az eldobható borotvák tényleg egy használatot bírnak ki sajnos...

Én anno olyat vettem, amiben a fejet lehetett cserélni (20 fej volt a csomagban), de az sem bírja sokáig... aztán inkább beruháztam egy testszőrnyíróra, amihez van borotva fej is. Mondanom sem kell, megérte. Egy pengés borotvát tartok itthon, hogy a kisebb igazításokat megcsináljam a villanyos után...

Közeleg a Karácsony. ;)

2017. dec. 11. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ezt túlgondolni, 16évesen még az a menő, ha szőrtelen vagy, majd változik... de am ez szerintem saját dolga :) lehet am h csak a higiénia niatt gondolt 6ra külön-külön mindenhova :D 22/F
2017. dec. 11. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet a csajának adja a felét, mert ő meg nem mer kérni borotvát
2017. dec. 15. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!