Milyen a rövid fitymafék és hogyan lehet felismerni?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy nem merem teljesen lehuzni a fitymámat a makkomrol, elernyedt állapotban szinte simán hátracsuszik,csak nem merem mert attol félek nem fog "visszamenni", ugyanis mikor erekcióm van akkor meg nem lehet teljesen mert kicsit megakad a makk tövénél de majdnem lejön. Szoval nem tudom hogy meddig huzzam,meghogy a fitymafék mikor rövid?Miröl állapitom meg?2008. okt. 24. 17:38
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy ??? Tudja az mikor hogy mennyen vissza :D
Tree kérdés !!! Ja és probálgasd hogy müködik rá jössz !
2/9 A kérdező kommentje:
És te hány éves vagy???? értelmes válaszokat szeretnék, nem azt h. offoljanak!!!
2008. okt. 24. 18:01
3/9 anonim válasza:
A kérdés az, hogy fáj-e.
Ha merev állapotban teljesen hátra tudod húzni fájdalom nélkül, akkor lényegtelen, hogy fenn akad-e.
Ha fáj, akkor fitymaszűkület is lehet.
4/9 anonim válasza:
Itt van egy kis leírás:
A második képen középen látható a fék, ha rövid, akkor fájdalmat okozhat, ha merev állapotban hátrahúzod!
Ha elernyedt állapotban nem mered hátrahúzni, akkor hogyan mosod tisztára? Szereted ha túrós?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem fáj eggyáltalán!
2008. okt. 24. 19:33
6/9 anonim válasza:
Én is így jártam...a választ még most sem tudom. Ez miért van? :S
7/9 anonim válasza:
Ez egyátalán nem szokatlan,amig nem fáj csináld csak...ha némi fájdalmat érzel idővel majd változni fog :)
9/9 anonim válasza:
utolsó elötti válaszoló! ha teljesen felhúzom akkor szokott fájni hát például ahhoz lehet hasonlítani a fájdalmat minta
egy bőr húznának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!