Milyen potencianövelő van, ami nem kamu, és működik?
Sajnos a vérnyomás gyógyszerem eléggé kihatott a férfiasságom működésére. Béta blokkolót szedtem eddig, ráadásul az a gyógyszer (Cardilopin) nem éppen pasis bogyó a doktornőm szerint, mert férfiaknál merevedési zavart okoz. Nem mondtam neki, de már ugye kicsit gond van...
Átállított másikra, ami értágító hatású (gátolja az angiotenzin-II hatását, így az erek ellazulnak, és a vérnyomás csökken), de mivel előtte 5 évig szedtem a másikat, még gondolom nem ürült ki a szervezetemből a hatóanyag.
Onnan gondolom, hogy most voltam egy masszázson + happy end, és nem akart felállni. :( Igaz, kicsit feszült is voltam, mivel először jártam ilyen helyen, de tesztelni akartam magam, inkább egy ilyen nő előtt "égjek be" mint ismerkedésnél. Az tuti bukta lenne...
Örömlányhoz meg nem akartam menni, a masszázs + extra tűnt a legjobb döntésnek.
Szóval még nem működik minden úgy, ahogy kellene, így szükség lenne valami extrára... Viagrát íratni meg nem akarok, ciki lenne ezzel odaállni a doktornőm elé, hogy bikázni kellene a műszert.
Csajozni meg eléggé értelmetlen addig, míg nem tudok normális erekciót produkálni.
A segítséget előre is köszönöm!
29/F
Ilyen nincs... Ha a szíved nem jó, akkor életveszélyes ha ráveszed hogy fokozott állapotban kell működnie.
A megdöglésnél jobb ha szex nélkül élsz...
A szívemmel nincs baj. Volt több szívultrahangom is, de nincs semmi baja, ami miatt életmódváltás kellene a kardiológusom szerint.
A vérnyomásommal van baj, de azt gyógyszerrel lehet kezelni. Csak itt a fajtája nem volt mindegy!
Ennek iszom most a levét... :(
Hát ez azért elég szomorú, hogy ilyen gyógyszert kaptál. 1 problémából 2-t csináltak. Szép volt magyar egészségügy. Mint ahogy az egyik ismerősöm a bőrbetegségére szteroidos krémet kapott amitől tönkre ment a szíve, a szívgyógyszertől meg a mája. Szóval még egy pikkelysömör miatt is simán kinyírnak ezek..
Szerintem fiatal korod ellenére se lenne ciki odaállni a doki nő elé és elmondani a problémád, úgy ahogy van. A gyógyszer hatása ez, bárkinél ezt okozta volna, nem tehetsz róla. Ő is be fogja látni és segíteni fog.
a #3-ashoz annyit, hogy nincs olyan gyógyszer, tabletta, por, ital, bármi, ami pótol egy jó nőt..az olyant tesz veled, hogy nyulat fogsz..
Nincs impotencia. Először is próbálkozz a málnásban a mézescsupor kinyalásával, aztán menni fog a többi.
A csajszi örülni fog, mert végre valaki tudja mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!