Mekkora a jó méret? Nekem 14 évesen 13 cm állva, de hallottam olyanról aki hasonló korú vagy fiatalabb és 20 cm körül van neki.
Figyelt kérdés
2017. dec. 7. 15:15
1/10 anonim válasza:
Az a hasonló korú vagy fiatalabb úgy hazudott mint a vízfolyás.
2/10 anonim válasza:
Ha 20 centi körűl, az jó vastag.
De neked még pisálni pont jó, ne légy depressziós e miatt.
3/10 anonim válasza:
20 centit csak gyakorikérdéseken olvashatsz, meg hatalmas kamuzóktól hallhatsz. Ezen az oldalon már szinte mém, hogy a sok komplexusos ember aki elégedetlen vagy kétséges önmagában szemben arra direkt rátromfol a sok névtelen troll hogy neki bezzeg 20 centi. Dehogy annyi, 12-15 az átlag. Még az a nemzetközi térkép sem igaz amin a magyarok világélvonalbeli átlag 16 centis farokkal rendelkeznek, miután a felmérés teljesen bevallás alapú volt és nem mérés alapú. Mindenki akkorát kamuzik amekkorát bír.
4/10 anonim válasza:
A kedvesemnek 34 évesen olyan 14 állva, és néha még azzal is tud fájdalmat okozni.
6/10 anonim válasza:
Hidd el, egy felnőtt pasinak sincs 20 centis. 15-17 az átlag.
7/10 anonim válasza:
Egyik itteni srácnak tényleg 20 centi volt 14 évesen (láttam, személyesen, megnéztem, megfogtam), de ez nagyon ritka.
A 13 centi tökéletes, különben is, nekem a formája fontosabb, mint a hossza.
8/10 anonim válasza:
Akkora a jó méret, ami arányos, jó formájú és jól tudod használni. Az, hogy ki mekkorát kamuzik a sajátjáról, sose tévesszen meg. (Persze akadnak ritka kivételek, de a tiéddel semmi baj nincs, nekem is akkor volt 14 évesen, és azóta nőtt még 3 centit, ami pont jól van így.)
9/10 szamo77db válasza:
Mind hazudik, aki ezt a méretet mondja, pláne serdülőkorban! Ne törődj vele, hadd beszéljen ész nélkül. Nevess inkább rajta egy jót. Szerintem a te méreted rendben van és korodat tekintve lesz még nagyobb is.
10/10 anonim válasza:
A 20 cm még felnőtteknél is ritka.
A sràc kamuzott.Az átlag magas,átlag fejlett 13-14 évesek(165-170 cm)azok mereven 12-14 cm írtak.Szóval jó a méreted.
De a korodbeliek gyakran jó pàr cm-t kamuznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!