Körülmetélés után hogyan?
Figyelt kérdés
Tegnap metéltek körül de az orvos semmit se mondott jo formán Már lehet használni a betadine kenöcsöt/oldatot vagy kamillás lemosás napi hányszor ? Betadine-t napi hányszor ? Meddig nem érheti viz ?
A műtét helye egyáltalán nem fáj semmi baja nincs szépen néz ki csak a kezelésében kellene segitség probáltam utána olvasni de mindenhol mást irnak
2017. dec. 5. 17:59
1/5 anonim válasza:
nekem 3 napig kötés volt rajta
Utána hetekig betadinoztam
2/5 A kérdező kommentje:
Én ma voltam bent és leszedték a kötést és azt mondta az orvos nem kell rá kötés csak betadine meg kamilla de azt viszont nem mondta melyik naptol kezdve kenhetem
2017. dec. 5. 18:12
3/5 anonim válasza:
Sokat hagyd szabadod, ha otthon vagy
4/5 anonim válasza:
Ezért felelőtlenség teljesen felkészületlenül orvoshoz fordulni fitymaproblémákkal, és abban bízni, hogy "az orvos majd biztos mindent elmond", mert sokan tévesen ezt hiszik, ebben bíznak, aztán a gyakorikérdéseken kötnek ki sokszor kétségbe esve mert nem tudnak jobbat, ha meg valaki mégis jobb helyet javasol, ahol tényleg segítenek nekik, csak megköszönik de meg se nézik, nagy ívben sz*rnak a segítségre.
5/5 anonim válasza:
Biztos hogy szükség volt a metélésre egyáltalàn?
Betadin oldatot vegyél,ha nedvedzik a seb akkor gézlapot igen is vegyél és azzal kösd meg a sebed hogy ne az alsógatyához tapadjon oda.
Ha hozzàragad a seb a boxerhoz akkor kamillàval tudod leáztatni ès naponta többször betadinnal kend be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!