Az lenne a problémám, hogy még nem fejlődött ki a makkom vagy nem tom mi 14 éves vagyok 80kg tudom túlsúly, de már dolgozok rajta az lenne a mikor merev állapotban van nem tudom a makk mögé húni meg ernyedt állapotban sem még fejlődhet?
Figyelt kérdés
a péniszem 6cm ernyedt állapotban2017. nov. 28. 19:59
1/8 anonim válasza:
Fitymaszűkületed van keress rá a neten.
Urológushoz kell majd menni vele.
2/8 anonim válasza:
Ez nagyon fitymaszűkület, műteni kell.
3/8 anonim válasza:
Ernyedt állapotban mennyire tudod lehúzni a makkodról a bőrt?
(Egyébként a 80 kilótól csak akkor derül ki, mennyire számít túlsúlynak, ha a magasságodhoz viszonyítjuk, amit nem írtál le.)
4/8 anonim válasza:
Fitymaszűkületed van vagy letapadt valszeg, jól mondják.
Menj el a dokihoz, nem nagy dolog. Ha letapadt felszedi rögtön, ha szűkület lehet hogy visszahív időpontra, bemész, kapsz a combodba egy injekciót, aztán megvágja (csak bőr, nem érzel majd belőle semmit), beköti és mehetsz is.
Rutin dolog, de ha nem kezelteted később lehetnek problémáid vele (begyullad, elszakad, satöbbi)
5/8 anonim válasza:
Jól mondják a többiek menj el vele dokihoz.
6/8 anonim válasza:
4 es ne kábitsad el ezt a fiút ennyire,nagyon nem igy zajlik ez.Te még nem estél át ilyenen .
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Menj el egy tölgyerdőbe ott van egy csomó jó makk! Fogj egyet aztán cseréld ki. Tudományosan bizonyított eljárás
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!