Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, hogy nyugalmi...

Miért van az, hogy nyugalmi állapotban 9cm-es a péniszem, de ha merev akkor sem több 12-nél? 18 vagyok

Figyelt kérdés
vastagság alap 3 , merev 4-4,5
2010. máj. 31. 22:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Átlagos testalkat. Foci de nem folyamatosan.
2010. jún. 7. 11:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát igen magas fiú vagy,legalább is a mostaniakhoz képest,igen ehhez elég kicsi a méreted,de sajnos ezen nem fogsz tudni változtatni,de ez nem olyan nagy tragédia,ha valakinek csak ezért nem kellenél akkor meg sem érdemel,szóval fel a fejjel,keres egy aranyos lányt és minden rendben lesz.
2010. jún. 7. 19:22
 13/13 anonim válasza:
ez ellen sajnos nem tudsz mit tenni, alap állapotba nekem se nagy, sőt szinte kicsinek számít, de ez természeti adottságtól függ, ha merevedek elérem a méretem, de csak gondolj bele mit tudnál kezdeni a 19es dákóval, lóvattömnél, már mást nem nagyon tudnál. : DD 17/F
2010. jún. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!