14 éves vagyok és kicsi a péniszem. Mi lehet a kiváltó ok?
14 évesen még bőven nőhet a péniszed.Bizony a túlsúlytól nem ártana mgszabadulni,egyéb okokból se,de egyébként így lehetséges,hogy kisebbnek tűnik a zsír miatt.
Ha úgy gondolod,hogy szűkületed van vagy letapadásod,akkor nyugodtan szólj a szüleidnek,elkísérnek orvoshoz.Nem tragédia,túl lehet élni.
Önmagában a kicsi pénisznek nincs kiváltó oka, ez genetikai adottság. De a tiéd még bőven nőhet.
A nagyobb probléma a szűkület, nem is tudod rendesen tisztítani, és később is problémát okoz, ha lesz barátnőd. Inkább most gyógyíttasd, beszélj a szüleiddel. Tudom, biztos ciki kamaszként, de jobb, ha szólsz nekik erről, mert hát kinek másnak mondanád el? Mondjuk furcsállom, hogy anyud anno nem vette ezt észre, amikor még ő fürdetett.
Milyen magas vagy?Serdülsz már és ha igen mióta?Mekkora az a pici?Nem vagy túlsúlyos picit?
Bocs ezekre azért kérdeztem rá,mert gyakran,akik kisebb nővésűek,mint a többiek gyakran később érnek,ahogy gyakran akik ducik azoknak a hasi zsír miatt kisebbnek látszik a péniszük.
Plusz van hús és vérpénisz is.A húspénisz ernyeten is nagyobb darab(felnőttnél pl 10-12 cm),ha feláll pár cm-t nő.(pl 15-16 cm lesz)
A vérpénisz meg kicsi ernyeten(van hogy felnőtt férfinak is csak 4-6 cm),ha feláll többszörösére nő( pl ez is 15-16 cm lesz)
De az a jó ha a fitymád akár ernyedt,akár merev a péniszed a makk mögé tudod könnyen húzni.
Ha nem tudod makk mögé húzni a fitymád akkor 14 éves kortól egyedül elmehetsz màr urológushoz,beutaló nem kell,érdemes lenne elmenni.Ha enyhe a fitymaszűkületed akkor lehet,hogy krémet írna fel az urológus
4-es! Te elolvastad egyáltalán, amit írt? Pont ellenkezőjét válaszolod, mint amit kérdez. Nem, nem tudja hátrahúzni..., és írta, hogy túlsúlyos.
Nem pontozok semerre sem, mielőtt engem lehúzol, de nem a kérdésére válaszoltál!
Off:Elolvastam,de nem írta le pontosan mekkora túlsúlyról van szó,10 vagy 20 kg.Azért elég fontos.Azt sem írja hogy ernyedten vagy mereven nem tudja hátrahúzni a fitymáját stb
Ezért tettem fel kérdéseket,hogy pontosabb képet kapjunk
az sűrűn előfordul, hogy a kövér pasik farka alig látható...az még nem ok az ijedtségre..ha szükséges, akkor a beáramló vér úgyis megnöveli rendesen.
ha recskázni tudsz, akkor nincs vész...ha nem, akkor passz..
Köszi a véleményeket és megfogadom a tanácsaitokat!
(amúgy most elkezdtem keményen edzeni és egyelőre ezzel nem fogok foglalkozni)
Szóval köszi a válaszotokat és sokat segítettetek nekem!!! =D
----------
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!