Fiatalon aránytalanul nagy pénisz? 14 éves fiúnak lehet 18-20, vagy a fölötti mérete?
Figyelt kérdés
Ha 14-15 évesen valakinek ekkora akkor az mikor kezdett nőni? Vagy már 10 évesen kamaszodnak ezek a srácok? Hogy van ez?2017. nov. 14. 07:21
14/20 Tibike90 válasza:
11 éves vagyok, és 12 cm tudom bizonyítani
15/20 anonim válasza:
nem a leggyakoribb de lehet akkora simán. a serdülés megtörténhetett már simán, ne vicceljünk, egy 14 éves fiú már lehet akár teljesen fejlett, maximális méreteit elért állapotban, ez nagyon egyedi kérdés, lényeg h nem lehetetlen.
16/20 anonim válasza:
Hello. Én 14 éves vagygok és nekem kicsit több mint 20 cm.
18/20 anonim válasza:
#17-es, az se lehetetlen, de igencsak ritka, ha igaz! 😉
19/20 anonim válasza:
Valóban nem lehetetlen, mert tényleg van aki 9-11 éves korában már serdül, de azért itt mindig kicsit magasabb az átlag a reálisnál.
20/20 anonim válasza:
Simán. 14 éves korban azért már eléggé fejledt egy fiú. És persze lehet akár hatalmas is neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!